BL: A Barca ajándékba kapta a bírót és a második tizenegyest is - Allegri

Vágólapra másolva!
2012.04.03. 23:51
Az AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Barcelona ellen 3–1-re elveszítette BL-negyeddöntő-visszavágó után arról beszélt, hogy a hazaiak második, szerinte ajándékba kapott tizenegyese döntően befolyásolta a mérkőzést.

„Sajnálatos, hogy egy ilyen jelenetnek kellett befolyásolnia a mérkőzést, amelyen a szünet előtt nem sokat mutatott a Barcelona a két büntetőn kívül" – nyilatkozta a Milan vezetőedzője, Massimilano Allegri a Barcelona második tizenegyese kapcsán csapata BL-búcsúja után.

„Volt két tizenegyese a hazaiaknak, amelyikből az egyiket ajándékba kapták, a másik ajándék maga a játékvezető volt" – mondta a szakember Björn Kuipers játékvezetővel kapcsolatban.

„Sok hibát követtünk el a passzokban, amikor lehetőségünk lett volna befutni az üres területekre. Egy-egyes állásnál azonban úgy éreztük, lehet esélyünk a továbbjutásra" – folytatta az értékelést Allegri, aki szerint a szünetben nagyon nehéz volt felráznia a csapatát a kétes büntető után.

„A második félidő elején szerencsés helyzetből megszerezte a harmadik gólját is a Barcelona. Ez lendületet adott neki, s ez után remekül is járatta a labdát – fogalmazott a Milan vezetőedzője. – Nekünk megvoltak a helyzeteink, de sok volt a rossz passzunk, és bizonyos helyzetekben rossz döntéseket hoztunk."

Allegri azt is elmondta, hogy a 69. percben csereként pályára lépő Alexandre Pato alig, hogy beállt, ismét szúrást érzett a combjában. A brazilt immár két éve gyötri ugyanez a probléma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik