Atlétikai Eb: Baji a harmadik legjobb idővel döntős

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 19:45
Baji Balázs saját országos csúcsának beállításával (13.29) jutott tovább a 110 méteres gátfutás elődöntőjéből az Amszterdamban zajló atlétikai Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A döntő még ma este lesz, fél tízkor kezdődik. Baji Balázs (1.8-es ellenszélben) a harmadik legjobb idővel jutott be – nála gyorsabban csak a futamában egyedüliként előtte végző francia, az élete legjobbját elérő Wilhem Belocian (13.28) és a szintén francia, a harmadik futamot egyéni idénycsúccsal megnyerő Dimitri Bascou (13.20) futott.Baji Balázs (1.8-es ellenszélben) a harmadik legjobb idővel jutott be – nála gyorsabban csak a futamában egyedüliként előtte végző francia, az élete legjobbját elérő Wilhem Belocian (13.28) és a szintén francia, a harmadik futamot egyéni idénycsúccsal megnyerő Dimitri Bascou (13.20) futott.

Szűcs Valdó megismételte a selejtezőbeli eredményét (13.76), ami ezúttal nem ért továbbjutást – a fiatal magyar gátas futamában a hatodik lett.

A női 4x100-as váltó előfutamában a magyar négyes (Schmelcz Fanny, Kaptur Éva, Kerekes Gréta, Nguyen Anasztázia) beállította az országos csúcsot (44.34), de a remek futás nem volt elég a döntőbe jutáshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik