PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó) 2020.09.17 12:19

Atlétika: SUP-ozás a szökőkútban? Kozák Luca bevállalta!

A szakadó eső rendesen áthúzta a számításainkat, hiszen Kozák Luca kérésére a debreceni vidámparkot jártuk volna körbe, de csak az Elvarázsolt kastélyt vehettük birtokba a Sportkrém forgatásán. A 24 éves gátfutó azonban nem esett kétségbe, hogy nem az történt, amit elterveztünk. Sőt!  

Azért az Elvarázsolt kastélyt is kimaxolta, hiszen a lovagi tornát és a mozgólépcsőt is kipróbálta, a kedvéért még a mókuskereket is elindították. Ezek ráadásul kellemes gyermekkori emlékeket hoztak elő. Ezekről beszélt videónkban, miközben azt is elárulta, milyen jutalomfalat jár a nagyobb eredmények után, mivel ünnepelte az augusztusi, székesfehérvári Gyulai Memorialon a 100 méter gáton elért 12.71 mp-es országos csúcsát. 

Nem mentünk el szó nélkül a tetoválásai mellett sem, az egyik a nagypapája kézírását őrzi, és a kedvenc állatkáját is magára varratta. 

Az is kiderült, nem riad vissza az extrém helyzetektől: a nap elején ő sem gondolta volna, hogy a fotózás kedvéért egy SUP-on kell majd egyensúlyoznia. Méghozzá egy szökőkútban! De hát mindent el kell kezdeni valahol.

Ha még többet szeretne megtudni Kozák Lucáról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.   

2020.10.30 17:28:38

Atlétika VINCZE SZABOLCS

A huszonkilenc éve magyar csúcstartó vb-ezüstérmesnek mindig az járt a fejében, hogy feljebb jusson. sosem tartotta magát különösebben bátornak.

2020.10.21 18:31:06

Atlétika LÁNDORI BALÁZS

Wladyslaw Kozakiewicz világcsúccsal nyert a moszkvai játékokon – aztán csinált még valamit.

2020.10.21 22:32:44

Atlétika CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Meddig lehet az emberi agyat és akaratot folyamatosan halogató üzemmódban tartani? Meddig lehet abban a tudatállapotban tervezgetni felkészülést és formaidőzítést, amelyet a korábbi évtizedek alakítottak, illetve építették köré a versenynaptárt?

2020.10.06 23:56:56

Atlétika MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Senki sem tilt meg most szigorúbb házirendet a sportklubokban, egyetlen sportembernek sincs ott a kés a nyakán, hogy márpedig bulizni kell menni – és a sor folytatható. Pusztán az a kérdés, mennyit vagy hajlandó áldozni azért, hogy a legnagyobb célod elérd?

2020.09.18 23:32:24

Atlétika VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Kármentésbe fordult a szabadtéri szezon, mégis elképesztő eredmények jöttek ki belőle.