Tottenham: korábbi olasz bajnok szélső érkezhet – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.28. 10:18
null
Perisic tíz góljával és kilenc gólpasszával az Inter egyik legjobbja volt ebben az idényben (Fotó: AFP)
Nem sikerült megegyeznie az Interrel Ivan Perisicnek, a horvát támadó így a nyáron ingyen klubot válthat. Legnagyobb kérője az Antonio Conte által irányított Tottenham, Perisic pedig már hétfőn bejelenheti a döntését.

 

Ivan Perisicszerződése az idény végén lejár a milánói kék-feketéknél, a hosszabbításról szóló tárgyalások pedig közel sem mentek olyan jól, mint ahogyan azt eltervezték – írja a Goal. A horvát szélső iránt több klub is érdeklődik, a Juventus és a Chelsea is szeretné szerződtetni. A befutó ennek ellenére a Spurs lehet, amely kétéves szerződéssel csábítja a horvát válogatottban 113-szor pályára lépő játékost. Fabrizio Romano, átigazolási ügyekkel foglalkozó újságíró szerint Perisic már hétfőn bejelentheti, hogy hol folytatja.

A 33 éves szélső ebben az idényben 49 meccsen lépett pályára az Interben, tíz gólt szerzett, és kilenc asszisztot osztott ki. 2015-ben érkezett Milánóba, ahol tavaly megszerezte egyetlen olasz bajnoki címét, annak az Antonio Conténak az irányítása alatt, aki most Londonban is szeretne vele együtt dolgozni.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik