PL: Mourinho elárulta, leigazolná-e Ibrahimovicot a Spursbe

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.25. 15:33
null
Mourinho szerint Ibrahimovic túl jó ahhoz, hogy Kane cseréje legyen (Fotó: AFP)
Minek Ibrahimovic, ha miénk a PL-legjobb csatára? – lényegében így felelt José Mourinho a felvetésre, valóban szeretné-e új csapatához, a Tottenham Hotspurhöz csábítani a Los Angeles Galaxytől távozó Zlatan Ibrahimovicot.


Ibrahimovic két héttel ezelőttjelentette be hivatalosan is, hogy elhagyja az Egyesült Államokat és új klub után néz. Azóta többek között az AC Milannal, a Manchester Uniteddel, a Boca Juniorsszal és spanyol, illetve olasz kis- és középcsapatok tömkelegével hozták szóba a svédet. Mourinho kinevezése után a Tottenham is bekerült a kalapba – a portugál tréner ugyanis híresen jó viszonyt ápol Ibrával, s anno a Manchester Unitedhez is Mourinho igazolta le.

Mourinhót a Tottenham keddi, Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését felvezető sajtótájékoztatón kérdezték a lehetséges igazolásról.

„Esélytelen – felelte a felvetésre – A miénk a legjobb középcsatár egész Angliában, semmi értelme sem lenne annak, hogy egy Zlatan kaliberű támadót idehozzunk a klubhoz, miközben itt van nekünk Harry Kane.˜

Ibrahimovic a 2008–2009-es idényben az Internél, 2016 és 2018 között a Man. Unitednél dolgozott együtt Mourinhóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik