PL: lebukott a londoni klub, ennél cikibb nincs egy hazai meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.26. 10:50
null
Nem jó az atmoszféra? Sebaj! (Fotó: telegraph.co.uk)
Katasztrofálisan kezdte a Premier League 2016–2017-es szezonját a West Ham United – a szezon első hat bajnokijából ötöt elvesztett Slaven Bilic csapata –, de a klubnál tesznek róla, hogy még rosszabb legyen a helyzet.



A „kalapácsosok” a nyáron beköltöztek új otthonukba, a 60 ezer néző befogadására alkalmas Olimpiai Stadionba. Korábbi otthonukban, az Upton Parkban azóta már robbantottak is egyet.

Azt várná az ember, hogy egy minden igényt kielégítő stadion, amely a nagy klubok komplexumaival is felveszi a versenyt, boldoggá teszi a szurkolókat, a West Ham drukkerei azonban nehezményezik, hogy túlságosan nagy a távolság a pálya és a lelátó között.

És hogy milyen megoldást találtak erre a klub vezetői? A stadion atmoszférájának javítása céljából a Southampton elleni, 3–0-ra elveszített hazai bajnokin elkezdtek szurkolói hangokat játszani a hangszórókból, ezt a helyszínen tartózkodó kommentátorok és drukkerek is megerősítették.

Mondanunk sem kell, azóta mindenki a West Hamen röhög Angliában, kérdés, hogy a reakciók után is folytatják-e a szurkolás mesterséges erősítését a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik