PL: Kane beérte Agüerót, Arteta a hónap menedzsere

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.01. 15:41
null
Harry Kane hetedik alkalommal lett az angol bajnokságban a hónap legjobb játékosa.
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) a hivatalos oldalán jelentette be a hónap díjazottjait. A legjobb játékosának Harry Kane-t, a hónap menedzserének Mikel Artetát választották meg.

Harry Kane lett a Premier League legjobb játékosa márciusban, ezzel az angol csatár beérte Sergio Agüerót – mindkettőjüket hétszer választották meg. Kane duplázott az Everton ellen 5–0-ra megnyert mérkőzésen, majd betalált a Manchester United és a Brighton ellen is. Egyedül a West Ham elleni találkozón nem szerzett gólt, itt viszont kiosztott két gólpasszt Szon Hung Minnek.


Március legjobb menedzserének Mikel Artetát választották meg, akinek a tavaly szeptemberi után ez a második begyűjtött elismerése. Az Arsenal remekül kezdte a hónapot, 3–2-re legyőzték idegenben a Wattfordot, majd hazai pályán múlták felül a Leicestert. Egyedül a Liverpool tudta megverni Arteta együttesét, a „vörösök” elvitték a három pontot az Emirates-ből. Az Arsenal hamar újra formába lendült és legyőzte Saka góljával az Aston Villát.


Cristiano Ronaldo sem maradt díj nélkül, a portugál támadó Tottenham ellen szerzett találatát választották a hónap legszebbjének. Az ötszörös aranylabdás 23 méterről zúdította a labdát a kapuba, Hugo Llorisnak esélye sem volt védeni.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik