PL: Joao Félix a Chelsea-ben folytatja – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.11. 13:16
null
Joao Félix az idény végéig kölcsönben a Chelsea-ben folytatja pályafutását (Fotó: Chelsea FC/Twitter)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az idény végégi kölcsönvette a spanyol Atlético Madrid 23 éves portugál válogatott sztárját, Joao Félixet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2022–2023-as idény végén távozhat az Atlético Madrid vezetőedzői posztjáról az argentin Diego Simeone, aki a hírek szerint nincs jó kapcsolatban a „matracosok" 28-szoros portugál válogatott támadójával, Joao Félixszel. Állítólag a felek között olyan rossz a viszony, hogy a 23 éves labdarúgó mindenképp szeretett volna távozni, hogy ne kelljen együtt dolgoznia Simeonéval, de szeretne visszatérni a csapathoz, ezért csak fél évre kölcsönbe került a Chelsea-hez, s ha Simeone nyáron valóban távozik, Félix visszatérhet.

Bár a Chelsea nem közölte, sajtóhírek szerint a londoniak 11 millió eurót fizetnek az Atletinak azért, hogy kölcsönvegyék a madridiakkal a napokban 2027-ig hosszabbító Félixet, akinek a fizetését is állják.

„A Chelsea a világ legnagyobb klubjai között van, és remélem, hogy segíteni tudom a csapatot, hogy elérje céljait. Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy itt lehetek a Stamford Bridge-en” – mondta Joao Félix.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik