PL: De Gea példája jól mutatja, mennyit változott a világ...

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.03.05. 20:20
null
A mai nap megszületett David de Gea kislánya! (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United spanyol kapuvédője, David de Gea születendő gyermeke miatt hagyta ki csapata legutóbbi mérkőzését a Crystal Palace ellen. A mai napon a 30 éves spanyol válogatott kapusnak és feleségének, Edurne Garcíának a kislánya napvilágot látott, s a hírre az MU menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is reagált a pénteki, meccs előtti sajtótájékoztatón.

David de Gea a délutáni órákban Instagram-oldalán közölte az örömhírt, miszerint megszületett a lánya, Yanay. Az újságírók a Manchester United menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert arról is megkérdezték a Manchester City elleni városi derbi előtt, hogy mennyi ideig lesz távol a 30 éves spanyol kapus.


„Ez természetesen egy fantasztikus nap David számára. Amikor apává válsz, valószínűleg az a legjobb érzés a világon” – olvasható az MU menedzserének szavai a klub honlapján.

„Azok, akik elég szerencsések ahhoz, hogy már átélhették az érzést, pontosan tudják, hogy David most min megy keresztül. Biztosítani fogjuk számára a szükséges időt, mielőtt visszatérne. Ő kérte, hogy hazamehessen és a régi, megszokott világban ez nem szükségeltetne többet egy napnál, ami után már el is lehetne hagyni a kórházat és újra játékra készen állhatna. De a világjárvány és a karantén miatt egészen más világot élünk manapság” – árulta el Solskjaer.

„Ettől függetlenül úgy éreztük, hogy amikor David jelezte, hogy szeretné támogatni a barátnőjét, akkor nem volt min gondolkodni. Dean (Henderson – a szerk.) foglalta el a helyét a csapatban, remekül teljesített és készen áll a további bevetésekre. Természetesen meg fogom adni Davidnak a szükséges időt” – zárta gondolatait a témában a „vörös ördögök” trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik