MU: megegyeztek az Evertonnal, Lukaku érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 12:34
A Sky Sports értesülései szerint az Everton elfogadta a Manchester United 75 millió fontos ajánlatát Romelu Lukakuért. A belga válogatott támadó már a hétvégén csatlakozhat az MU-hoz, és a csapattal tarthat az Egyesült Államokba.

„Amire leginkább vágyom, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassak, emellett legalább egyszer szeretném megnyerni a Premier Leaguet-t is. Vagyis igazából többször is”mondta Lukaku egy hónappal ezelőtt.„Amire leginkább vágyom, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassak, emellett legalább egyszer szeretném megnyerni a Premier Leaguet-t is. Vagyis igazából többször is”mondta Lukaku egy hónappal ezelőtt.

Úgy tűnik, hamarosan lezárulnak a 24 esztendős csatár jövőjéről szóló találgatások, ugyanis egybehangzó és megbízható angol források szerint az Everton elfogadta a Manchester United 75 millió fontos (85 millió eurós) ajánlatát a belga futballistáért.

Az elmúlt idényben minden sorozatot figyelembe véve 39 tétmérkőzésen 26 gólt szerző és hét gólpasszt jegyző Lukakuért a Chelsea is kitartóan érdeklődött, ám a legfrissebb hírek alapján az MU nyeri meg az érte folyó versenyfutást. Ezzel egyidejűleg a Manchester Unitednél végleg lemondtak Álvaro Morata megszerzéséről.

A manchesteriek szombaton kezdik meg a felkészülést a következő szezonra, vasárnap az Egyesült Államokba utaznak – nem kizárt, hogy Lukakuval a fedélzeten.

Az MU és az Everton között ezzel nem érnek véget a tárgyalások, hiszen Wayne Rooney átigazolásának ügyében még folytatódhatnak az egyeztetések. Sőt, Lukaku távozásával a liverpooli klubnál megnyílhat az út Olivier Giroud előtt is.

A Sky Sports a belga futballista közelgő klubváltása kapcsán megkereste az Evertont, bízva abban, hogy megerősítést nyernek az információi, ám a kék-fehérek képviselője tagadta, hogy már megszületett volna az egyezség a felek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik