Manchester City: Mancini ideges, visszarendelte Tévezt

Vágólapra másolva!
2010.02.22. 12:15
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, a koraszülött kislányát meglátogatni hazatérő Carlos Téveznek sürgősen vissza kell térnie klubjához, amelynek égetően szüksége van rá.

A Liverpool elleni vasárnapi gól nélküli döntetlent követően Roberto Mancini szemmel láthatóan ingerülten nyilatkozott a Tévez-afférról, elsősorban azt nehezményezve, hogy szerda óta még csak beszélni sem tudott az argentin támadóval.

„Carlos nyolc napja elment, és fogalmam sincs, mikor tér vissza. Azt sem tudom, ügyel-e az erőnlétére. Mindenesetre üzentem neki, hogy két napon belül legyen itt, mert problémáim vannak, és szükségem van rá" – mondta az olasz szakember, akinek pillanatnyilag Emmanuel Adebayor az egyetlen bevethető vérbeli csatára.

Carlos Tévez második kislánya, Katie előbb jött világra a tervezettnél, az édesanyjával együtt intenzív kezelésre szorult, a csatár ezért repült haza Buenos Airesbe, és hagyott ki immár három mérkőzést.

Miközben Mancini úgy tudja, a kislány már nem szorul intenzív ápolásra, a csatár képviselői ennek ellenkezőjét állítják, és jelezték: még nem tudni, a 19 góljával toronymagasan az idény legeredményesebb City-játékosának számító Tévez mikor tér vissza Angliába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik