B. D. K. 2021.08.24 21:11 Frissítve: 2021.08.24 21:12

Man. City: C. Ronaldo már a nyáron csatlakozna – sajtóhír

A neves francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventusból elvágyódik Cristiano Ronaldo, mi több, a Manchester Cityhez akar szerződni.

Messi után Ronaldo is klubot vált a nyáron? (Fotó: Getty Images)

 

Korábban már írtunk arról, hogy Cristiano Ronaldo neve felvetődött a manchesterieknél, s most ismét felröppent a hír. A francia sportnapilap ugyanis úgy tudja, mivel a 36 éves portugál sztár szerződése a jövő nyáron lejár, megpróbál már most távozni a Premier League címvédőjéhez. A L'Équipe azonban megjegyzi, ez az üzlet igen bonyolult és nehezen kivitelezhető lenne. Azt írják, a világon négy klub létezik, amely megengedhetné magának Cristiano Ronaldo szerződtetését, ám ő Pep Guardiola együttesét választaná, a még több Aranylabda elhódítása reményében. A hírek szerint erről a Juventus támadója már több portugál Manchester City-játékossal is beszélt: Bernardo Silvával, Rúben Diassal és Joao Cancelóval is, s úgy hiszi, a transzfer még ezen a nyáron megköttethet.

A francia lap szerint Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes minden erejével azon dolgozik, hogy létrejöhessen az üzlet. A manchesteri klub hajlandó lenne teljesíteni az ötszörös aranylabdás futballista évi 31 millió eurós fizetési igényét, ám a kiadások csökkentése céljából inkább csereüzletben gondolkodna, amelynek Aymeric Laporte is szereplője lehet.

Hogy ha a Harry Kane-üzlet kudarcba fullad a Citynél, akkor nagy tárgyalások kezdődnének a Juventus és a Manchester City között. Kiemelendő, hogy Ronaldo és az angol válogatott támadó is, ugyan csereként, de pályára lépett csapatuk előző mérkőzésén.

Korábban egyébként Pavel Nedved, a Juventus alelnöke cáfolta azokat a híreket, miszerint az Öreg Hölgy megszabadulna CR-től.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.

2022.11.06 12:31:04

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Gabriel gólja döntött a Stamford Bridge-en, Mikel Arteta együttese egyelőre maga mögött tartja a Man. Cityt.