Liverpool: Örülök, hogy a Barca érdeklődik irántam – Szalah

Vágólapra másolva!
2021.12.06. 12:24
null
Mohamed Szalah egyelőre a Liverpoolnál maradna (Fotó: AFP)
Bár még másfél év hátra van Mohamed Szalah liverpooli szerződéséből, az egyiptomi középpályás minél hamarabb szeretné tisztázni jövőjét a Premier League-ben szereplő klubnál. Eközben Xavi a Barcelonához csábítani – olvasható a liverpoolecho.co.uk oldalon.

 

Mohamed Szalah szeretne Liverpoolban maradni, ugyanakkor fontos lenne számára, hogy tisztázzák a másfél év múlva lejáró szerződése sorsát.

„Sokszor elmondtam már, ha rajtam múlik, akkor a Liverpoolnál maradok – mondta Mohamed Szalah. – Ugyanakkor a döntés a vezetőségen múlik, tőlük függ, hogy megegyezzünk a szerződésről. A pénzbeli érték megmutatja, hogy egy klub mennyire becsül meg téged, hogy mennyire akarnak megtartani téged, viszont a döntés nem csak az anyagiakon múlik. Fontos a csapat sikerorientáltsága, hogy az edző mit szeretne tenni a csapattal, hogy a játékosok mit szeretnének. Ezek mind fontos tényezők, amikor dönteni kell.”

Szalah liverpooli jövőjének bizonytalansága megindította a találgatásokat. Spanyol értesülések szerint a Barcelona vezetőedzője, Xavi szeretné, ha Szalah hozzájuk igazolna, a katalán csapat pénzügyi problémai ellenére is.

Az egyiptomi MBC Masr TV-nek beszélve Szalah elmondta: „Olvastam, hogy Xavi érdeklődik irántam. Örülök, hogy egy olyan csapat, mint a Barcelona szeretne a soraiban látni. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Most inkább a Premier League-ben szeretnék futballozni, ez a legerősebb bajnokság a világon.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik