R. P. 2021.12.06 12:24 Frissítve: 2021.12.06 15:26

Liverpool: Örülök, hogy a Barca érdeklődik irántam – Szalah

Bár még másfél év hátra van Mohamed Szalah liverpooli szerződéséből, az egyiptomi középpályás minél hamarabb szeretné tisztázni jövőjét a Premier League-ben szereplő klubnál. Eközben Xavi a Barcelonához csábítani – olvasható a liverpoolecho.co.uk oldalon.

Mohamed Szalah egyelőre a Liverpoolnál maradna (Fotó: AFP)

 

Mohamed Szalah szeretne Liverpoolban maradni, ugyanakkor fontos lenne számára, hogy tisztázzák a másfél év múlva lejáró szerződése sorsát.

„Sokszor elmondtam már, ha rajtam múlik, akkor a Liverpoolnál maradok – mondta Mohamed Szalah. – Ugyanakkor a döntés a vezetőségen múlik, tőlük függ, hogy megegyezzünk a szerződésről. A pénzbeli érték megmutatja, hogy egy klub mennyire becsül meg téged, hogy mennyire akarnak megtartani téged, viszont a döntés nem csak az anyagiakon múlik. Fontos a csapat sikerorientáltsága, hogy az edző mit szeretne tenni a csapattal, hogy a játékosok mit szeretnének. Ezek mind fontos tényezők, amikor dönteni kell.”

Szalah liverpooli jövőjének bizonytalansága megindította a találgatásokat. Spanyol értesülések szerint a Barcelona vezetőedzője, Xavi szeretné, ha Szalah hozzájuk igazolna, a katalán csapat pénzügyi problémai ellenére is.

Az egyiptomi MBC Masr TV-nek beszélve Szalah elmondta: „Olvastam, hogy Xavi érdeklődik irántam. Örülök, hogy egy olyan csapat, mint a Barcelona szeretne a soraiban látni. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Most inkább a Premier League-ben szeretnék futballozni, ez a legerősebb bajnokság a világon.”


2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.

2022.09.04 16:09:24

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Antony góllal debütált, és bár Saka utána egyenlített, kettővel nyertek a manchesteriek.