Liverpool: Klopp vállalja a munkát, de van egy feltétele?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.28. 15:02
null
A britek szerint a német mester végre hajlandó volt tárgyalóasztalhoz ülni a „vörösökkel” (Fotó: Reuters)
Angol lapértesülések szerint Jürgen Klopp kész rábólintani a Liverpool labdarúgócsapatának ajánlatára, ám ahhoz, hogy ő legyen a „vörösök” új menedzsere, egy feltételt teljesítenie kell a vezetőségnek.

 

Jürgen Kloppot a német és angol média többször összeboronálta már a Liverpoollal, a német mester és menedzsere azonban kitartott a diplomatikus válasz mellett, miszerint „még nem jött el a visszatérés ideje”.

A Daily Mailnél úgy tudják, a Dortmund korábbi vezetőedzője végre tárgyalóasztalhoz ült a „vörösök” vezetőségével, és elmondta, vállalja a munkát Brendan Rodgers menesztése esetén, van azonban egy feltétele.

A britek állítják, Klopp szabad kezet akar a transzfereket illetően és kérte, csakúgy, mint a Dortmundnál, Angliában is mindig övé legyen az utolsó szó az átigazolási időszakban.

A Liverpool Rodgers vezetésével hét fordulót követően a tabella nyolcadik helyén áll három győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel. A szurkolók már rég megelégelték az északír menedzser munkáját, legutóbb épp Jürgen Klopp mellett kampányoltak érdekes stílusban a fanatikusok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik