Liverpool: kiderült, miért kellett két védő is az átigazolási hajrában

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.02.02. 13:59
null
Matip is kidőlt az idényre (Fotó: AFP)
Virgil van Dijk és Joe Gomez után harmadik középhátvédjét, Joël Matipot elvesztette erre az idényre a Liverpool. A csapat menedzsere, Jürgen Klopp beszámolója szerint a bekk bokaproblémái kiújultak, s teljes rehabilitációja több hónapot vesz igénybe.

 

„Sajnos az idényben már nem lesz bevethető, de bizonyosnak tűnik, a felkészülési időszakra rendben lesz” – mondta Klopp Matipról, aki a jelenlegi évadban a bokaszalagjaival és a combizmával is bajlódott, emiatt pedig többször is heteket kellett kihagynia. Most állítólag újfent a bokájával adódott probléma.

Matip a harmadik középhátvéd, akit huzamosabb ideig kénytelen lesz nélkülözni Klopp, korábban Van Dijk és Gomez is megsérült. Matip kidőlése magyarázatot ad egyúttal arra is, miért igazolt rögvest két védőt a Liverpool az átigazolási időszak hajrájában.

Az angol bajnokság címvédője a brit piac zárulta előtt néhány órával előbb a Prestontól Ben Daviest, majd a Schalkétól Ozan Kabakot is átigazolta, bár előzetesen arról lehetett hallani, Klopp csak egyikük érkezésével számol.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik