Játékossors: Jack Wilshere az angol másodosztályban készül

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.29. 15:56
null
Jack Wilshere a Bournemouthnál készül (Fotó: AFP)
A Premier League-ből az előző idény végén kiesett Bournemouthnál kapott edzéslehetőséget Jack Wilshere – számolt be a BBC. A 36-szoros angol válogatott labdarúgó szerződését októberben bontotta fel legutóbbi csapata, a West Ham United.

Wilshere a 2016–2017-es idényben 27 bajnokin lépett pályára a Bournemouthban, így feltűnése nem volt teljesen váratlan a csapatnál. A 28 éves labdarúgó az elmúlt másfél évet a West Ham Unitednél töltötte, ám folytonos sérülései és formahanyatlása miatt csupán tizenhat meccsen jutott szóhoz.

Az angol középpályás 2008-ban mutatkozott be az Arsenalnál, ahol egészen 2018-ig volt szerződése, 125 bajnokin, összesen pedig 197 tétmeccsen szerepelt az „ágyúsok” színeiben. Sokáig az angol labdarúgás legnagyobb ígéretei közt tartották számon, ám sérülékenysége miatt nem tudta befutni azt a karriert, amit sokan reméltek számára.

A Championshipben szereplő Bournemouth tájékoztatása szerint egyelőre nincs szó többről, mint hogy Wilshere kondiban tarthatja magát az edzéseiken. A játékos korábban úgy nyilatkozott, érez még magában erőt ahhoz, hogy a labdarúgás legmagasabb szintjein szerepeljen – ebből arra következtetni, egyelőre ő sem szeretne az angol másodosztályban futballozni.

A téli átigazolási időszakban mindenesetre okosabbak lehetünk majd...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik