Isco, Bonucci/Maguire, Rodri, kész a Supermanchester City?

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.07.02. 13:06
null
Guardiola már készül a Supermanchester Cityre (Fotó: AFP)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez alól valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt, és hol van még a lubickolás vége? Immár tizenegy éve fut szokásos transzfer-összefoglalónk, az első rész a hagyományok szerint a Premier League-é.


A szokásos mélabús idényen van túl a MANCHESTER CITY: tavaly nyáron csak egyetlen ismert játékos érkezett, Rijad Mahrez, ő 67.8 millió euróért (és így sem lett alapember), a bajnoki címet sikerült besöpörni, sőt az arrafelé hatalmas becsben tartott FA-kupát és a Ligakupát is, de az annyira vágyott Bajnokok Ligája-aranyat most sem kaparintották meg, ráadásul a negyeddöntőben a Tottenham ütötte ki a Cityt, egy nyolcgólos párharcban.

Pep Guardiola szerződése 2021-ig szól, ha jelent ez még valamit a futballban, kapkodnia egyébként sem kell: a 33 esztendős, sérülékeny Vincent Kompany távozott csak a nagy emberek közül, érdemei elismerése mellett. Érdeklődnek Leroy Sané (Bayern München, Juventus), Pablo Marí (Levante) és a pocsék vételnek bizonyuló Eliaquim Mangala (FC Porto, Besiktas), valamint Danilo (Inter, Juventus), Nicolás Otamendi (Atlético Madrid) és Gabriel Jesus (PSG) iránt; ám nem kell ezekben a körökben ecsetelnünk, hogy nincs eladási kényszerben a kő(olaj)gazdag City.

A klub szintjén használható kölcsönjátékos nem érkezett vissza, és tegye fel gyorsan a kezét, aki sejtette tavaly ősszel, hogy a City első nyári vétele egy amerikai kapus, bizonyos Zack Steffen lesz! Ráadásul az egykoron a Freiburgban is megfordult, 24 éves játékosért ötmillió eurót kapott a Columbus Crew – Steffen minden bizonnyal a Fortuna Düsseldorfban folytatja kölcsönben, ahol sokat tanulhat Michael Rensingtől. Angliában Steffen nem férne oda a kispadra Claudio Bravo miatt (és ott van még ugyebár a koszovói válogatott kapusa, Arijanet Muric is, bár ő alighanem Nottinghambe kerül), szakírók szerint inkább a City valamelyik testvérklubja profitál ebből a transzferből.

Ha megnézzük a 4–2–3–1-es felállásban a legértékesebb tizenegyet, a csapat messze legolcsóbb tagja a balhátvéd Benjamin Mendy, a maga 35 millió eurójával. A kispadon olyan értékű játékosok ülnek, hogy azzal inkább nem is ingerelnénk az NB I-en szocializált olvasókat. Ami gondot okozhat: David Silva a télen 34. életévébe lép, jövőre már biztosan távozik, Bravo jövő tavasszal 37, Fernandinho 35 lesz. Az argentin különítmény sem zöldfülű: Nicolás Otamendi 31 és fél éves, a bombaformában lévő Sergio Agüero sem kortalan, 2020 nyarán lesz 32.

Őket könnyedén pótolhatja a kereten belülről is a szakmai stáb, de a City nem éppen erről híres.

A nagy nyári fogás a Real Madridtól érkező Isco lehet, őt spanyol médiaértesülések szerint már 80 millióért elengednék a madridiak, ráadásul Isco középpályásként és szélsőként is hasznos, sőt hamis 9-esként is szerepelt már, ami Guardiolánál nagy piros pont. Isco 30 millióért érkezett a Realhoz a Málagától 2013-ban, szerződése 2022-ig szól, azaz igen jutányos ár lenne a nyolcvanmillió, és a karmester egészen biztosan nem elégedett azzal, hogy nem alapember a királyi klubban (és most ugyebár a szokásosnál is jobban kell a pénz a Realnak).

Ilkay Gündogan tartalékja a még tizenéves, hárommillió euróért elmozdítható Ilay Elmkies (Hoffenheim) lehet, Isco helyett az olcsóbb, de talán nem azonos minőségű megoldás a Sporting CP csapatkapitánya és esze, Bruno Fernandes. Az ő ügyét picit bonyolítja, hogy vételárának tíz százaléka korábbi csapatáé, a Sampdoriáé, nagyon, hogy a PSG, a Tottenham, a Chelsea, a Milan, az Atlético, a Liverpool és a United is érdeklődik iránta.

A Pool nemrégiben eladta ötmillió euróért a fiatal (volt citys!) középpályást, Rafael Camachót a Sportingnak, egyesek szerint ez már a Fernandes-transzfer része, a portugál O Jogo azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy Bruno Fernandes ügynöke a nagy Jorge Mendes, Bernardo Silva, Ederson és Otamendi pártfogója, a City pedig ötvenmillió euró mellett felajánlotta a Marlos Moreno, Mangala, Douglas Luiz, Aleix García négyes játékjogát is.

Agüeróra nagy szerep vár még (Forrás: Twitter)
Agüeróra nagy szerep vár még (Forrás: Twitter)


Ha már Sporting CP: hétmillió euróért érkezik a hírek szerint a 18 éves szélső, Félix Correia, ő még nem lépett pályára tétmérkőzésen a felnőttek között. A Juventus és az FC Barcelona orra elől sikerült megvenni őt, már át is esett az orvosi vizsgálatokon. Nála is fiatalabb Sebastiano Esposito (Inter), de sokat elmond a 17 éves szélsőről, hogy az egyik csábítója Guardiola, a másik Jürgen Klopp, a harmadik meg Thomas Tuchel… A Millwall nigériai csodagyereke, Samuel Edozie 16 éves, érte 1.12 millió eurót kell fizetni, plusz majd a bónuszok, egy másik célpont, a Derby támadója, Liam Delap is éppen ennyi éves (az ő apja a nemrégiben visszavonult ír bedobáskirály, Rory Delap), azaz nincs olyan tehetséges tini, akit ne követne szemmel a City.

Érdekes, hogy Mendes „embere” a jobb oldali mindenes Joao Cancelo is, akit szintén szóba hoztak a Cityvel, a portugál üstököst, Joao Félixet is szívesen látná a sajtó szerint a City, ezzel sincs egyedül. Cancelóért a mindig jól értesült La Gazzetta dello Sport szerint hatvanmilliót kér a Juventus, és ebből nem enged, főleg Leonardo Spinazzola eladása után (erről holnap bővebben, a City egyébként Danilót is adná érte); Mendes másik ügyfelét, az orosz támadót, Artyom Dzjubát egy oroszországi futballista keverte hírbe a Cityvel.

A Laporte, Stones, Otamendi középső védőtrió nagyon jól hangzik, de Guardiola még egy klasszikus középhátvédet keres: a Napoli túl sokat, bőven százmillió euró fölött kér Kalidou Koulibalyért, és Harry Maguire (Leicester) szintén nagyon drága – de jobban ismeri az angol futballt. Olcsóbb megoldás, relatíve, Mario Hermoso (Espanyol), az ő kivásárlási ára negyvenmillió euró – ám a három spanyol gigász is döng a háromszoros válogatott játékos körül –, illetve a Borussia Mönchengladbach svájci védője, a nagyjából ugyanennyiért elvihető Nico Elvedi.

Némileg drágább lesz az Atlético középpályása, a másik nagy nyári célpont, Rodri, azaz Rodrigo Hernández Cascante. A saját nevelésű szűrőt az Atlético 2017-ben 25 millió euróért vette meg a Villarrealtól, most bezsebeli a hasznot. A frissiben megvett Marcos Llorente Rodri korábbi mezszámát kapta meg a minap, sokak szerint ez már biztosan Rodri távozását jelenti. Mindenesetre a 70 milliós kivásárlási ár sem a Citynek, sem a Bayern Münchennek nem tétel. Angol és spanyol források szerint Rodri inkább Guardiola keze alatt folytatná, mintsem Németországban.

Balhátvédposztra lehet csere a klub korábbi játékosa, a PSV-ben bizonyító spanyol Angelino, Júnior Firpo (Real Betis) vagy Ben Chilwell (Leicester). A 35 éves kapus, Asier Riesgo (Eibar) és a jövőre lejáró szerződésű lyoni támadó mindenes, Nabil Fekir neve is szóba került a szaksajtóban. Angelino esete a legérdekesebb, őt 5.5 millióért adta el, 12 millióért veheti vissza a City, és egy holland lap szerint a múlt héten a PSG 25 milliót ajánlott érte!

Otamendit se írjuk le még! (Forrás: tn.com)
Otamendit se írjuk le még! (Forrás: tn.com)


Királyi fogás lenne a védelem közepére a nagy Leonardo Bonucci:
az olasz már bizonyította, hogy nem ragaszkodik foggal-körömmel a Juventushoz, a PSG évi hétmillió eurós nettó fizetéssel hívja például ez okból. Bonuccit új edzője szeretné megtartani még akkor is, ha megvenné a Juve Matthijs de Ligtet, de az is igaz, a klasszis olasz védő már 32 éves, most utoljára próbálhatja ki magát egy külföldi topklubban, utoljára adható el jó áron.

Ugyan köteteket írtak már a tv-nézés veszélyeiről, erről nehéz meggyőzni a kolumbiai támadót, Iván Angulót, akit a Palmeiras vezetői egy televízió által közvetített mérkőzésen szúrtak ki maguknak – már vételi opciójuk is van rá, de a Citynek jó kétszer ennyit, hatmillió eurót is megérne. Gabriel Jesus meg ügynökösködött kicsit, bedobta magát Everton Soares megszerzése érdekében, a Copa Américán villogó támadóért 40 milliót kér a Gremio, csakhogy a klubé csupán a fele játékjog, negyven százalék befektetőké, tíz meg a korábbi csapatáé, a Fortalezáé.

ARSENAL FC
Érkezett: Gabriel Martinelli (Ituano, 6 700 000)
Kölcsönből vissza: Aszano Takuma Asano (Hannover), Reiss Nelson (Hoffenheim), Calum Chambers (Fulham), Matt Macey (Plymouth), Emiliano Martínez (Reading), Krystian Bielik (Charlton)
Távozott: David Ospina (kölcsön után végleg, Napoli, 3 500 000 euró), Aaron Ramsey (Juventus, ingyen), Petr Cech (visszavonult), Stephan Lichtsteiner (szerződése lejárt), Danny Welbeck (szl.)
Kölcsönből vissza: Denis Suárez (Barcelona)

ASTON VILLA FC
Érkezett: Wesley (Bruges, 25 000 000), Anwar El Ghazi (Lille, 9 000 000), Kortney Hause (Wolverhampton, 3 400 000), Jota (Birmingham City, 4 460 000),Matt Targett (Southampton, 15 600 000), Tyrone Mings (Bournemouth, 22 300 000)
Kölcsönből vissza: Ritchie De Laet (Melbourne City), Gary Gardner (Birmingham City), Frédéric Guilbert (Caen)
Távozott: Ritchie De Laet (Antwerpen, ingyen), Tommy Elphick (Huddersfield, i.), Gary Gardner (Birmingham City), Glenn Whelan (szl.), Albert Adomah (szl.), Mile Jedinak (szl.), Ross McCormack (szl.), Mark Bunn (szl.), Micah Richards (szl.), Alan Hutton (szl.)
Kölcsönből vissza: Anwar El Ghazi (Lille)

AFC BOURNEMOUTH
Érkezett: Lloyd Kelly (Bristol City, 14 800 000), Jack Stacey (Luton Town, 4 450 000)
Kölcsönből vissza: Brad Smith (Seattle Sounders), Aaron Ramsdale (Wimbledon), Harry Arter (Cardiff City), Tyrone Mings (Aston Villa), Marc Pugh (Hull City)
Távozott: Marc Pugh (szl.), Tyrone Mings (Aston Villa, 22 300 000)
Kölcsönbe: Emerson Hyndman (Atalanta United)
Kölcsönből vissza: Nathaniel Clyne (Liverpool)

BURNLEY FC
Érkezett: Erik Pieters (Stoke City, 1 100 000)
Kölcsönből vissza: Aiden O'Neill (Central Coast), Nahki Wells (Queens Park)
Távozott: Stephen Ward (Stoke City, i.), Aiden O'Neill (Brisbane Roar, i.), Anders Lindegaard (szl.)

BRIGHTON & HOVE ALBION FC
Érkezett: Leandro Trossard (Genk, 20 000 000), Matt Clarke (Portsmouth, 3 900 000),Craig Dawson (West Bromwich, 6 100 000)
Kölcsönből vissza: Alexis Mac Allister (Argentinos Juniors), Jan Mlakar (Maribor), Markus Suttner (Fortuna Düsseldorf), Tudor Baluta (Viitorul), Percy Tau (Saint Gilloise), Ezequiel Schelott (Chievo), Tomer Hemed (Queens Park), Christian Walton (Wigan), Anders Dreyer (St. Mirren)
Távozott: Bruno (vv.),Ales Mateju (Brescia)
Kölcsönbe:Alexis Mac Allister (Boca Juniors)

CHELSEA FC
Érkezett:Mateo Kovacic (Real Madrid, kölcsön után végleg, 45 000 000)
Kölcsönből vissza: Lewis Baker (Reading), Danilo Pantics (Partizan Beograd), Nathan (Atlético Mineiro), Christian Pulisic (Borussia Dortmund), Lucas Piazón (Chievo), Eduardo (Vitesse), Tiemoué Bakayoko (Milan), Charly Musonda Jr. (Vitesse Arnheim), Abdul Rahman Baba (Reims), Kenedy (Newcastle United), Mario Pasalic (Atalanta), Kenneth Omeruo (Leganés), Matt Miazga (Reading), Michy Batshuayi (Crystal Palace), Kurt Zouma (Everton), Tammy Abraham (Aston Villa), Todd Kane (Hull City), Michael Hector (Sheffield Wednesday), Tomas Kalas (Bristol City)
Távozott: Eden Hazard (Real Madrid, 100 000 000), Ola Aina (kv., Torino, 10 000 000), Eduardo (Braga, i.), Gary Cahill (szl.), Rob Green (vv.), Todd Kane (szl.),Tomas Kalas (Bristol City, 9 000 000), Lucas Piazón (szerződését felbontották)
Kölcsönből vissza:Gonzalo Higuaín (Juventus)

CRYSTAL PALACE FC
Érkezett: Stephen Henderson (Nottingham Forest, i.)
Kölcsönből vissza:Jaroslaw Jach (Sheriff Tiraspol), Alexander Sörloth (Gent), Jason Puncheon (Huddersfield)
Távozott:Aaron Wan-Bissaka (Manchester United, 55 000 000), Julián Speroni (szl.), Bakary Sako (szl.), Jason Puncheon (szl.)

Kölcsönből vissza:Lucas Perri (Sao Paulo), Michy Batshuayi (Chelsea)

EVERTON FC
Érkezett: André Gomes (Barcelona, kv., 25 000 000), Jonas Lössl (Huddersfield, i.)
Kölcsönből vissza: Yannick Bolasie (Anderlecht), Henry Onyekuru ( Galatasaray), Cuco Martina (Feyenoord), Kevin Mirallas (Fiorentina), Oumar Niasse (Cardiff City), Shani Tarashaj (Grasshoppers), Sandro Ramírez (Real Sociedad), Ashley Williams (Stoke City), Kieran Dowell (Sheffield United), Luke Garbutt (Oxford United), Matthew Pennington (Ipswich Town), Beni Baningime (Wigan), Muhamed Besic (Middlesbrough), Mason Holgate (West Bromwich)
Távozott: Nikola Vlasic (CSZKA Moszkva, kv., 15 700 000), Phil Jagielka (Sheffield United, i.), Ashley Williams (szl.), Brendan Galloway (Luton Town, i.)
Kölcsönbe: Jonjoe Kenny (Schalke), Sandro Ramírez (Real Valladolid)
Kölcsönből vissza: Kurt Zouma (Chelsea)

LEICESTER CITY FC
Érkezett: James Justin (Luton Town, 6 690 000), Youri Tielemans (Monaco, 45 000 000), Ayoze Pérez (Newcastle United, 33 400 000)
Kölcsönből vissza: Filip Benkovic (Celtic), Adrien Silva (Monaco), Iszlam Szlimani (Fenerbahce), Fousseni Diabaté (Sivasspor), Leonardo Ulloa (Pachuca), Andy King (Derby County), Bartosz Kapustka (Leuven)
Távozott: Okazaki Sindzsi (szl.), Danny Simpson (szl.)
Kölcsönből vissza: Youri Tielemans (Monaco)

LIVERPOOL FC
Érkezett: Sepp van den Berg (PEC Zwolle, 1 900 000)
Kölcsönből vissza: Sheyi Ojo (Reims), Marko Grujics (Hertha), Harry Wilson (Derby County), Bogdán Ádám (Hibernian), Nathaniel Clyne (Bournemouth)
Távozott: Danny Ings (Southampton, kv., 22 200 000), Alberto Moreno (szl.), Daniel Sturridge (szl.), Bogdán Ádám (szl.), Connor Randall (szl.)
Kölcsönbe: Sheyi Ojo (Rangers

MANCHESTER CITY FC
Érkezett: Zack Steffen (Columbus Crew, 8 000 000), Rodri (Atlético Madrid, 70 000 000), Angelino (PSV, 12 000 000)
Kölcsönből vissza: Luke Brattan (Melbourne City), Erik Palmer-Brown (NAC Breda), Patrick Roberts (Girona), Pablo Marí (Deportivo La Coruna), Luka Ilics (NAC Breda, Anthony Cáceres (Sydney FC), Aleix García (Girona), Mix Diskerud (Ulszan), Douglas Luiz (Girona), Jack Harrison (Leeds United), Ante Palaversa (Hajduk Split)
Távozott: Vincent Kompany (Anderlecht, i.), Luke Brattan (szl.), Anthony Cáceres (Sydney FC, i.)
Kölcsönbe: Patrick Roberts (Norwich City), Ante Palaversa (Oostende)

MANCHESTER UNITED FC
Érkezett: Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace, 55 000 000), Daniel James (Swansea City, 17 000 000)
Kölcsönből vissza: Joel Pereira (Kortrijk), Timothy Fosu-Mensah (Fulham), Axel Tuanzebe (Aston Villa), Cameron Borthwick-Jackson (Scunthorpe)
Távozott: Antonio Valencia (LDU Quito, i.), James Wilson (Aberdeen, kv., i.), Ander Herrera (PSG, i.)

NEWCASTLE UNITED FC
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Henri Saivet (Bursaspor), Dwight Gayle (West Bromwich), Asraf Lazaar (Sheffield Wednesday), Jack Colback (Nottingham Forest), Jacob Murphy (West Bromwich)
Távozott: Mohamed Diamé (szl.), Ayoze Pérez (Leicester City, 33 400 000)
Kölcsönből vissza: Kenedy (Chelsea), Antonio Barreca (Monaco), José Salomón Rondón (West Bromwich)

NORWICH CITY FC
Érkezett: Daniel Adshead (Rochdale, 335 000), Josip Drmic (Borussia Mönchengladbach, i.)
Kölcsönbe: Patrick Roberts (Manchester City), Ralf Fährmann (Schalke, 3 000 000)
Kölcsönből vissza: Marcel Franke (Darmstadt)
Távozott: Marcel Franke (Hannover, 1 500 000), Ivo Pinto (Dinamo Zagreb, i.), Steven Naismith (szl.), Yanic Wildschut (Maccabi Haifa, i.), Matt Jarvis (szl.)
Kölcsönből vissza: Felix Passlack (Borussia Dortmund)

SHEFFIELD UNITED FC
Érkezett: Luke Freeman (QPR, 5 600 000)
Távozott: Conor Washington (i.), Martin Cranie (Luton Town, i.), Danny Lafferty (szl.), Paul Coutts (szl.)

SOUTHAMPTON FC
Érkezett: Danny Ings (Liverpool, kv., 22 200 000), Moussa Djenepo (Standard Liege, 15 700 000),Che Adams (Birmingham City, 16 700 000)
Kölcsönből vissza: Jordy Clasie (Feyenoord), Szofian Bufal (Celta Vigo), Cédric Soares (Inter), Guido Carrillo (Leganés), Wesley Hoedt (Celta Vigo), Sam McQueen (Middlesbrough), Jake Hesketh (MK Dons), Harrison Reed (Blackburn), Steven Davis (Rangers)
Távozott: Steven Davis (Rangers, i.), Matt Targett (Aston Villa, 15 600 000)

TOTTENHAM HOTSPUR FC
Érkezett: Jack Clarke (Leeds United, 11 000 000), Tanguy Ndombélé (Lyon, 60 000 000)
Kölcsönből vissza: Georges-Kevin N'Koudou (Monaco), Josh Onomah (Sheffield Wednesday), Cameron Carter-Vickers (Swansea City)
Távozott: Michel Vorm (szl.), Fernando Llorente (szl.)
Kölcsönbe:Jack Clarke (Leeds United)

WATFORD FC
Érkezett: Joao Pedro (Fluminense, 2 500 000)
Kölcsönből vissza: Dodi Lukebakio (Fortuna Düsseldorf), Jorge Segura (Atlas Guadalajara), Filip Sztuparevics (Vozdovac), Cucho Hernández (Huesca), Dimitri Foulquier (Getafe), Marvin Zeegelaar (Udinese), Stefano Okaka (Udinese), Ben Wilmot (Udinese), Jerome Sinclair (Oxford United)
Távozott: Obbi Oulare (Standard Liege, kv., 3 000 000), Tommie Hoban (szl.), Miguel Britos (szl.)
Kölcsönbe: Jerome Sinclair (VVV-Venlo)

WEST HAM UNITED FC
Érkezett: Pablo Fornals (Villarreal, 28 000 000), David Martin (Millwall, i.), Roberto (Espanyol, i.)
Kölcsönből vissza: Edimilson Fernandes (Fiorentina), Reece Oxford (Augsburg), Josh Cullen (Charlton), Sam Byram (Nottingham Forest), Jordan Hugill (Middlesbrough)
Távozott: Edimilson Fernandes (Mainz, 7 500 000), Lucas Pérez (Alavés, 2 300 000), Adrián (szl.), Andy Carroll (szl.), Samir Nasri (Anderlecht, i.), Marko Arnautovic (Sanghaj SIPG, 25 000 000)

WOLVERHAMPTON WANDERERS FC
Érkezett: Raúl Jiménez (Benfica, kv., 38 000 000), Leander Dendoncker (Anderlecht, kv., 13 500 000)
Kölcsönből vissza: Ming-Yang Yang (Jumilla), Rafa Mir (Las Palmas), Roderick Miranda (Olympiakosz), Connor Ronan (DAC), Bright Enobakhare (Coventry), Léo Bonatini (Nottingham Forest), Kortney Hause (Aston Villa), Jordan Graham (Oxford United)
Távozott: Kortney Hause (Aston Villa, 3 400 000)
Kölcsönbe: Hélder Costa (Leeds United)

AZ ÉLVONALBÓL KIESETT CSAPATOK

CARDIFF CITY FC
Érkezett: Will Vaulks (Rotherham United, 2 350 000)
Kölcsönből vissza: Lee Tomlin (Peterborough), Gary Madine (Sheffield United), Omar Bogle (Portsmouth)
Távozott: Aron Gunnarsson (al-Arabi SC, i.), Stuart O'Keefe (Gillingham, i.), Kadeem Harris (szl.)
Kölcsönből vissza: Víctor Camarasa (Betis), Oumar Niasse (Everton), Harry Arter (Bournemouth

FULHAM FC
Érkezett:
Kölcsönből vissza: Steven Sessegnon (Lille), Aboubakar Kamara (Malatyaspor), Stefan Johansen (West Bromwich), Berti Schötterl (Metropolitan Police)
Távozott: Ryan Babel (Galatasaray, i.), Lazar Markovics (szl.)
Kölcsönből vissza: André Schürrle (Borussia Dortmund), Havard Nordtveit (Hoffenheim), Luciano Vietto (Atlético Madrid), Sergio Rico (Sevilla)

HUDDERSFIELD TOWN FC
Érkezett: Tommy Elphick (Aston Villa, i.)
Kölcsönből vissza: Collin Quaner (Ipswich Town), Ramadan Szobhi (al-Ahli), Rajiv van La Parra (Middlesbrough)
Távozott: Jonas Lössl (Everton, i.), Chris Löwe (Dynamo Dresden), Erik Durm (szl.), Danny Williams (szl.), Laurent Depoitre (szl.)
Kölcsönből vissza: Jason Puncheon (Crystal Palace), Isaac Mbenza (Montpellier), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United), Calum Chambers (Arsenal)

Lezárva hétfőn délben.

(kv: kölcsön után végleg)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik