Chelsea: David Luiz visszatért a „kékekhez” – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.01. 00:35
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Paris Saint-Germainnel korábbi játékosa, David Luiz visszavásárlásáról. A londoni klub később azt is közölte, a futballistával is mindenben megállapodott, valamint Luiz az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon is átment, így a 29 éves védő három évre aláírt a „kékekhez”.

„Nagyon örülök, hogy visszatérek a Chelsea-be – mondta David Luiz. – Segíteni akarok a csapatnak és Antonio Contének a minél nagyobb sikerek elérésében. Mindig csodálatos volt a kapcsolatom a szurkolókkal, már nagyon várom, hogy újra kék mezben léphessek pályára a Stamford Bridge-en.”David Luiz. – Segíteni akarok a csapatnak és Antonio Contének a minél nagyobb sikerek elérésében. Mindig csodálatos volt a kapcsolatom a szurkolókkal, már nagyon várom, hogy újra kék mezben léphessek pályára a Stamford Bridge-en.”

A brazil hátvéd 2014 nyarán hagyta el a Chelsea-t a párizsi klub kedvéért, rekordot jelentő 50 millió fontos összegért. Egybehangzó angol lapértesülések szerint most 38 millió euróért vásárolta őt vissza a londoni klub.

 



ÍGY BÚCSÚZOTT EL A PSG DAVID LUIZTÓL:



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik