Arsenal: 200 millió! Wenger átigazolási rekordot dönthet

Vágólapra másolva!
2015.07.24. 11:16
Lord Harris, a Premier League-ben szereplő Arsenal klubigazgatója támogatásáról biztosította a csapat menedzserét, Arsene Wengert, aki nyugodt szívvel dönthet átigazolási rekordot annak érdekében, hogy megszerezze azt a csatárt, akire szüksége van. 

„Jelenleg bárkit meg tudunk szerezni a piacon, kivéve azt a féltucat játékost, aki egyszerűen mozdíthatatlan. A bankszámlánkon 200 millió font áll rendelkezésre” – nyilatkozta Harris a Daily Mailnek. A bankszámlánkon 200 millió font áll rendelkezésre” – nyilatkozta Harris a Daily Mailnek.

„Wenger akkor sem pánikol, ha nincs pénz új játékosra, de akkor sem feltétlenül költ, ha van 100 milliója. Pillanatnyilag nem áll szándékunkban senkit sem igazolni, kivéve, ha találunk egy olyan szupersztárt, mint Mesut Özil vagy Alexis Sánchez. Hasonló kaliberű játékosokat keresünk, de nincs belőlük sok.”

Ha Wenger indokoltnak érzi, hogy átigazolási klubrekordot döntsön, mi támogatjuk benne. Messin és Ronaldón kívül bárkit megkaphat.

„Adott nekünk egy kívánságlistát. A nevek között szerepel egy középcsatár, de nem árulhatom el, ki az. Ő hajlik a váltásra, de az eladásról jelenlegi klubját is meg kell győzni. Kérdés, hogy találnak-e a helyére valakit” – adott sejtelmes helyzetjelentést a dolgok jelenlegi állásáról a klubigazgató.

A sajtó egyhangúan Karim Benzemát, a Real Madrid csatárát sejti a szavak mögött, de a játékos ügynöke cáfolta a híreszteléseket, állítása szerint Benzema boldog Madridban és nem igazol máshová 2015 nyarán.

Korábban Raheem Sterling átigazolása is szóba került Wengernél, de Harris szerint utólag örülnek, hogy a Manchester Cityt választotta. „Ahogy a Liverpoollal bánt, az nem volt helyes. Még sokat kell tanulnia. Ő egy rendkívüli játékos, de nem bánom, hogy nem nálunk játszik” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik