Anglia: a Fraditól távozó szélsőt másodosztályú csapat teszteli

Vágólapra másolva!
2016.07.27. 10:04
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Townnál szerepel próbajátékon Roland Lamah, a Ferencváros korábbi támadója. A belga szélső kedden pályára lépett a Charlton Athletickel szemben gól nélküli döntetlennel záruló felkészülési mérkőzésen.

A 28 esztendős játékos a nyáron távozott a Fraditól, miután a klub nem hosszabbította meg a szerződését. Azóta nem sokat hallhattunk az Osasuna és a Swansea City volt támadójáról, aki most ismét Angliában, Bajner Bálint korábbi csapatánál, a másodosztályú Ipswich Townnál tűnt fel.

Lamah kedden kezdőként 56 percet töltött a pályán a Charlton Athletic elleni előkészületi meccsen, amely 0–0-s döntetlennel ért véget.

„Jól játszott. Elégedett voltam a teljesítményével, de még nincs százszázalékos állapotban. Csak most érkezett hozzánk, nem lenne igazságos, ha ilyen rövid idő után döntést hoznék a sorsáról. Beszélek az ügynökével, szeretném még látni játszani, úgy vélem, a segítségünkre lehet. Jó lenne, ha szombaton (a belga másodosztályú Royale Union Saint-Gilloise ellen) is játszhatna, meglátjuk” – mondta Mick McCarthy, a csapat menedzsere.

Az Ipswich a Championship hetedik helyén végzett az előző szezonban, öt ponttal maradt le a feljutásért rendezett rájátszásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik