Anglia: 53 évesen visszatért a korábbi 78-szoros válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 20:53
null
Forrás: The Sun
Bejelentette visszatérését Stuart Pearce. A 78-szoros angol válogatott labdarúgó az amatőr Longfordhoz írt alá 53 évesen.

 

A Longfordot sokszor „az angol futball legrosszabb csapata” jelzővel illetik. A tizenharmadosztályban, egészen pontosan a Gloucester Northern Senior League Division Two-ban szereplő együttes mind a 18 meccsét elveszítette ebben a szezonban, 179 kapott és mindössze egyetlen szerzett góllal.

Nick Dawe menedzser némi tapasztalatot akart hozni a védelembe, ezért megkereste Pearce-t. „Egy éve még egyetlen ember és a kutyája előtt játszottunk, most felkészültünk, hogy százak érdeklődnek Stuart bemutatkozása miatt – árulta el Dawe a Daily Mailnek. – Stuart tisztában van vele, hogy nem részesül semmilyen speciális bánásmódban, és ugyanúgy fizetnie kell öt fontot a játékért.”

Forrás: The Sun
Forrás: The Sun



„Vallom, hogy az alacsonyabb osztályú futball rendkívül fontos, ezért nem utasítottam vissza ezt a lehetőséget – mondta Pearce. – Én is egy amatőrcsapatban kezdtem, a Wealdstone-ban, mielőtt a Coventry Cityhez kerültem. Ezért már nagyon várom, hogy Nick Dawe-vel dolgozhassak együtt, hogy segítsem a tehetséges fiatalokat az álmaik valóra váltásában, és hogy lássam, ahogy remélhetőleg egyre feljebb jutnak a bajnokságban.”

Stuart Pearce a pályafutása során a Nothingham Forestben játszott a legtovább 1985-től 1997-ig, de szerepelt többek között a Newcastle-ben, a West Ham Unitedben és a Manchester Cityben is – innen vonult vissza 2002-ben.

 

Forrás: The Sun
Forrás: The Sun

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik