Sebők Vilmos elnézést kért a szurkolóktól

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.27. 22:27
null
Sebők Vilmos a Liverpool himnusza közben
Az 1–0-s Liverpool-győzelemmel záródó angol Ligakupa-döntő után a helyszínen dolgozó Sebők Vilmos és Monoki Lehel tiszteletlenül viselkedett a Liverpool himnusza közben. A Network4 Media Group vizsgálatot indított, a két érintett pedig elnézést kért.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Sebők Vilmos és Monoki Lehel tiszteletlenül viselkedett a Liverpool ünneplése közben felcsendülő You'll Never Walk Alone klubhimnusz közben.

Az azóta törölt videó miatt a Network4 Media Group közleményében elnézést kért, továbbá vizsgálatot indított. A történtek miatt Monoki Lehel saját Facebook-oldalán kért elnézést, most pedig Sebők Vilmos is közleményt adott ki a médiacsoport honlapján.

„Ez úton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket a mérkőzés utáni reakcióm megbántott. Utólag belátom, nem volt szerencsés, de az extázis, ami akkor, ott, a pályán zajlott, engem is elragadott. Az Angliában végzett munkánk kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ezt köszönjük, szeretnénk, ha ez maradna meg mindenkiben, és nem ez a szerencsétlen eset” – olvasható a csatorna oldalán közzétett közleményben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik