Sebők Vilmosék megsértették a Liverpool-szurkolókat, a csatorna belső vizsgálatot indít

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.27. 17:51
null
A Liverpool 1–0 legyőzte a Chelsea-t, megnyerve a labdarúgó angol Ligakupát. A döntőt Magyarországon közvetítő Arena4 stábtagjaként kiutazó Sebők Vilmos a liverpooli szurkolókat a klubhimnusz éneklése közben vezényelte, ami több drukker ellenszenvét is kiváltotta.

 

Mint ismert, Virgil van Dijk 118. percben szerzett fejes góljával a Liverpool nyerte meg az angol Ligakupát. Az első liverpooli trófeáját begyűjtő Szoboszlai Dominik és a teljes csapat a szurkolókkal együtt ünnepelte a diadalt, melynek részeként elénekelték a klub himnuszának számító You'll Never Walk Alone-t.

A korábbi válogatott labdarúgó, az Arena4-gyel a mérkőzést a helyszínen tudósító Sebők Vilmos az érzelemdús pillanatok alatt karjaival vezénylést imitált, mintha ő dirigálná a szurkolókat és a játékosokat. A videót posztoló Monoki Lehelnek hallatszik a háttérben a nevetése az azóta eltávolított bejegyzésben. A jelenetsor korábbi munkatársunk, Cseh Benjámin révén még mindig visszanézhető.

A videót posztoló Monoki Lehel elnézést kért azoktól, akiket megbántottak: „Nem magyarázkodni szeretnék, egyszerűen csak bocsánatot kérni a bunkó megnyilvánulásért.”

A csatorna az eset után közleményt adott ki. „A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért. Az ügyben belső vizsgálatot rendeltünk el. A Network4 Media Group elkötelezett a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett”olvasható Facebook-bejegyzésükben

FRISSÍTÉS 22.27

A csatorna oldalán Sebők Vilmos is elnézést kért. „Ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket a mérkőzés utáni reakcióm megbántott. Utólag belátom, nem volt szerencsés, de az extázis, ami akkor, ott, a pályán zajlott, engem is elragadott. Az Angliában végzett munkánk kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ezt köszönjük, szeretnénk, ha ez maradna meg mindenkiben, és nem ez a szerencsétlen eset” – olvasható a közleményben.

ANGOL LIGAKUPA, DÖNTŐ
Chelsea–Liverpool 0–1 (0–0, 0–0, 0–0) – hosszabbítás után
Gólszerző: Van Dijk (118.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik