PL: a West Ham megegyezett a Manchester Uniteddel Maguire-ről – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.09. 11:36
null
Harry Maguire világ legdrágább védőjeként érkezett Manchesterbe (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports információi szerint a West Ham United és a Manchester United megegyezett egymással Harry Maguire átigazolásáról. A The Athletic emellett arról számolt be, hogy David Moyes csapata a Southamptonnal is egyezségre jutott és szerződteti James Ward-Prowse-t.

 

Kedden beszámoltunk arról, hogy az angol Premier League-ben szereplő West Ham United 60 millió fontot ajánlott a Manchester Unitednek Scott McTominay és Harry Maguire játékjogáért. A „kalapácsosok” ezt megelőzően is megpróbálták megszerezni az angol válogatott védőjét, de a 20 milliós ajánlatukat az MU elutasította.

Most a Sky Sports arról számolt be, hogy a 30 millió már elég a „vörös ördögöknek” és a két csapat megegyezett egymással Maguire-ről. A skót középpályásnak a szerződtetése azonban elhúzódhat, miután a manchesteriek 45 millió alatt nem válnának meg tőle.

Maguire-t 2019-ben 87 millió euróért vásárolta meg a Manchester United a Leicester Citytől, 175 meccsen viselte a klub mezét.

David Ornstein, a The Athletic újságírója eközben arról ír, hogy David Moyes csapata a Southamptonnal is egyezségre jutott. Ennek értelmében a West Ham 30 millió font ellenében szerződteti a „szentek” szabadrúgás-specialistáját, James Ward-Prowse-t. Az angol középpályás várhatóan négyéves szerződést ír alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik