PL: Szoboszlai a Fantasy Premier League arca lett, már az ára is megvan

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 18:53
null
Szoboszlai Dominik Kieran Trippier (balra), Erling Haaland és Bukayo Saka társaságában az FPL borítóképén (Fotó: Fantasy Premier League)
Nem sokkal több mint egy hónap van hátra az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2023–2024-es idényének kezdetéig. Szerdán a liga hivatalos fantasy-játéka, a Fantasy Premier League (FPL) közzétette a játékosok árait az új évadra vonatkozóan.

 

A Fantasy Premier League a hivatalos oldalán közzétette a liga játékosainak kezdő árait a 2023–2024-es idényben. Így már azt is tudni, hogy a magyar válogatott csapatkapitányáért, Szoboszlai Dominikért hét millió fontot kell kiadniuk a menedzsereknek, hogy a csapatukban tudhassák. Emellett Szoboszlai Kieran Trippierrel, Erling Haalanddal és Bukayo Sakával az FPL borítóképén is szerepel, a játékosok a csapatuk kiválasztásakor is találkozhatnak a középpályással.

Nincs meglepetés az FPL legdrágább játékosát illetően, ebben az évben rekordot jelentő 14 millió fontért lehet megszerezni Haalandot, a Manchester City norvég gólzsákját. Korábban csak három játékosnak indult ilyen magasról az ára, Thierry Henrynak (2005–2006, 2006–2007), Cristiano Ronaldónak (2007–2008) és Robin van Persie-nek (2013–2014). Haalandot a Liverpool egyiptomija, Mohamed Szalah követi a 12.5 millió fontos árával, szintén ennyiért szerezhetjük meg Harry Kane-t, aki azonban korántsem biztos, hogy Angliában kezdi meg az idényt, hiszen a Bayern München már hivatalos ajánlatot is tett érte. Rajtuk még Kevin De Bruyne ára üti meg a tízmillió fontot, a belga középpályás 10.5 millióról indul.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik