Anglia: szabályszegéssel vádolják Styles klubját – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.13. 15:13
null
Egyelőre nem tudni, milyen következményekkel járhat a Barnsley szabálysértése (Fotó: barnsleyfc.co.uk)
Az Angol Profi Labdarúgóliga (EFL) hivatalos közleményt adott ki, melyben azzal vádolja az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Barnsleyt, hogy öt pontban is megszegte a liga szabályzatát.

A liga megállapítása szerint a magyar válogatott Callum Stylest is foglalkoztató klub „a Liga külön kérésének dacára nem adott tájékoztatást a tulajdonosi viszonyairól, a Liga engedélye nélkül hagyta, hogy »bizonyos személyek« döntéshozói pozícióhoz jussanak, illetve nem járt el jó hiszemben a Ligával szemben”.

Az EFL továbbá Paul Conwayt és Chien Leet, a klub részvényeseit és korábbi igazgatóit nevezte meg, mint a helyzet okozóit, s közölte, hogy az érintetteknek két hetük van reagálni válaszolni a vádakra.

A Barnsley közleményben reagált a bejelentésre, a klub szerint az EFL vizsgálatát a klub saját belső vizsgálata nyomán indították meg, s ebben a klub együttműködött a Ligával. A közlemény értelmében a Barnsley csupán az esetleges büntetés kihirdetése után tervez további kommentárt fűzni az ügyhöz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik