PL: Guardiola, Klopp és Arteta sem jobb nálam – Sam Allardyce

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.05.04. 10:44
null
Sam Allardyce (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Sam Allardyce veszi át az angol Premier League-ben a kiesés elől menekülő Leeds United irányítását az utolsó négy fordulóra. A csapat élére februárban kinevezett Javi Gracia 12 bajnokin irányíthatta a csapatot. A rutinos menedzser minden újságírót meghökkentett a sajtótájékoztatón adott nyilatkozatával.

 


„Talán hatvannyolc éves vagyok, és öregnek nézek ki, de senkinek sincs nagyobb futballtudása nálam. Pepnek sem, Kloppnak sem, Artetának sem. Mind ugyanazon a szinten vannak velem, ők csinálják a saját dolgukat, én is az enyémet. Nem mondom, hogy jobb vagyok náluk, de egy szinten állok velük”
– mondta Sam Allardyce.

 


 

Pep Guardiola a tőle megszokott módon csak jókat mondott kollégájáról.

„Igaza van. Tudja, mit kell csinálnia. Egy jó menedzsernek nem kell fiatalnak lennie” – nyilatkozta a Manchester City szakvezetője.

A bajnokság 17. helyén álló Leeds másodszor váltott edzőt ebben az idényben, Jesse Marsch februárig irányította a csapatot, őt váltotta Gracia.

A 68 éves Allardyce a 11. csapatát irányítja menedzserként Angliában, korábban a Blackpool, a Notts County, a Bolton Wanderers, a Newcastle United, a Blackburn Rovers, a West Ham United, a Sunderland, a Crystal Palace, az Everton és a West Bromwich Albion szakmai munkájáért felelt, illetve 2016-ban 67 napig és egy mérkőzés erejéig az angol válogatott szövetségi kapitánya is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik