PL: a PSG két sztárja is Manchesterben köthet ki – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.23. 16:17
null
Neymar (balra) és Marco Verratti is elhagyhatja nyáron a PSG-t (Fotók: Getty Images)
A francia L'Équipe információi szerint a Paris Saint-Germain támadója, Neymar előrehaladott tárgyalásokat folytat az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Uniteddel. Nem ő lehet az egyetlen párizsi kulcsjátékos, aki a nyáron távozik, a Le Parisien arról ír, hogy Marco Veratti is a távozást fontolgatja, iránta a kék manchesteri csapat, a City érdeklődik.

 

Két fontos játékosát is elveszítheti a nyáron a francia első osztályban szereplő Paris Saint-Germain. A L'Équipe arról ír, hogy az angol Premier League-ben szereplő Manchester United a brazil sztár, Neymar szerződtetéséről tárgyal a párizsiakkal. A francia lap szerint több PL-klub is megkereste a PSG-t, azonban a „vörös ördögök” vannak jelenleg a legkedvezőbb helyzetben. Neymart 2027-ig szerződés köti a francia fővárosba, ugyanakkor sérülése miatt február óta nem lépett pályára és a klub jövőre vonatkozó terveiben sem ő van a középpontban.

A brazil játékos mellett az olasz Marco Verratti maradása sem garantált, annak ellenére, hogy 2022 végén új szerződést írt alá. A Le Parisien szerint a párizsiak egy megfelelő ajánlat esetén el is engednék a középpályást, aki fontolgatja a távozást. A lap arról ír, hogy az angol bajnok és a Bajnokok Ligája döntőjében szereplő Manchester City érdeklődik Verratti iránt, ugyanakkor a nyolcszoros Ligue 1-győztes játékos még semmiről sem döntött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik