Liverpool: újabb rapid szerződés, a rutinos kapus is hosszabbított

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 09:56
null
Andy Lonergan a Liverpool kapuját védi (Fotó: AFP)
A Liverpool tartalék kapusának, Andy Lonergannek az eddigi kontraktusa június 30-ig szólt, most a koronavírus miatt megcsúszott idény végéig írt alá. Adam Lallana után a 36 esztendős angol már a második játékos, akivel hasonló egyezséget kötött a klub.

Lonergan augusztus elején, az első számú kapus, Alisson Becker sérülését követően szerződött a Bajnokok Ligája-címvédő csapathoz. Akkor június 30-áig szóló szerződést írt alá. Ez az a kontraktus, amit most egy hónappal, a PL-idény várható július végi befejezéséig meghosszabbítottak.

„Nagyszerű mentalitású futballista, aki jól passzol a csapathoz. Remek munkát végez a többi kapussal, Alissonnal és Adriánnal. Velünk kezdte az idényt, s mivel, ahogy mondja, minden napot imád, amit a Liverpoolnál tölthet, nem jelentett neki gondot, hogy velünk maradjon, s továbbra is segítse a csapatot” – kommentálta a megállapodást John Achtenberg, az angol együttes vezető kapusedzője.

A Liverpool kedden bejelentette, hogy Adam Lallana is marad a csapatnál az évad végéig. A 32 éves középpályás szerződése szintén június 30-án futott volna ki, ha nem jutnak egyezségre. Lallana a nyáron hat év után hagyja el a Liverpoolt, amelyben eddigi 178 mérkőzésén 22 gólt szerzett. A jelenlegi idényben 22 meccsen egy gól és két gólpassz a mérlege.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik