MU: Mourinho folytatná, nem tartja magát bohócnak

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 16:04
null
José Mourinho még sokáig dolgozna a Manchester United menedzsereként (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, nem rajta múlik, hogy jelenlegi szerződésének jövő nyári lejárta után is marad-e a klubnál. Azt kikérte magának, hogy már nincs benne szenvedély az edzősködés iránt – egyesek szerint bohócként utalt Jürgen Kloppra és Antonio Contéra.

„A mostani megállapodásom felénél járok, de a Manchester United iránti elkötelezettségem maximális. Ha a klub azt szeretné, hogy maradjak, maradni fogok. Minden a vezetőkön múlik: ha boldogok velem és azzal, amit addig elérünk, folytatom" – nyilatkozta a portugál szakember.

A 2016 nyarán kinevezett 54 éves edző az első szezonjában az angol Szuperkupát, a Ligakupát és az Európa-liga trónját is elhódította a manchesteriekkel, akikkel jelenleg a bajnokságban a második helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntőbe jutott.

Arra, hogy továbbra is a kellő szenvedéllyel veti-e a munkába magát, kissé ingerülten válaszolt.

„Most azért vonják kétségbe az elhivatottságom, mert nem ugrálok úgy a pálya mellett, mint egy bohóc? Nem kell őrültként viselkedni az oldalvonalnál, hogy bizonyítsd a szenvedélyed” – mondta Mourinho, aki egyes angol lapok szerint ezzel Antonio Conténak és Jürgen Kloppnak, a Chelsea, illetve a Liverpool menedzserének olvasott be, ők ugyanis kifejezetten élénken reagálnak egy-egy eseményre.

„Én másmilyen vagyok. Érettebben viselkedem, ami jobb nekem és jobb a csapatomnak is. A szenvedélyt napról napra a háttérmunkában kell megmutatni, nem a kamerák előtt” – szögezte le Mourinho.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik