Barca: a Pool elutasította a második, 100 milliós ajánlatot Coutinhóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 23:24
null
Coutinhóhoz nagyon ragaszkodik a Liverpool (Fotó: AFP)
Angol médiaértesülés szerint a Liverpool nemet mondott a spanyol élvonalbeli FC Barcelona 100 millió eurós ajánlatára Philippe Coutinhóért.

 

A BBC azt írta, a Liverpool a Barca második ajánlatát is elutasította. A katalánok 85 + 15 millió eurót kínáltak a 25 éves brazil válogatott támadóért, aki 2013-ban alig tízmillió euróért igazolt a Liverpoolhoz az olasz Internazionalétól.

A Liverpool ismét jelezte a spanyoloknak, a Premier League-ben 138 bajnoki mérkőzésen 34 gólt szerző futballista nem eladó. Az angol élvonal legutóbbi kiírásában negyedik helyen végző együttes lezártnak tekinti az ügyet.

Mint ismert, a Barcelona világrekordot jelentő 222 millió euróért cserébe elengedte Neymart a francia Paris Saint-Germanhez, s Coutinhóval szeretné pótolni a távozó klasszist. A La Liga előző szezonjában ezüstérmes alakulat júliusban 80 millió eurót kínált a Liverpoolnak Coutinhóért.

Coutinho januárban ötéves szerződéshosszabbítást írt alá a Liverpoollal, a megállapodásban nem szerepelt kivásárlási összeg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik