PL: „Nem sokan javíthatnának a Barcelonán, de ő biztosan”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 11:54
Xavi Hernández, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona ikonja szívesen látná gránátvörös-kékben Philippe Coutinhót, a Liverpool 24 éves sztárját.

„Mindig is különleges játékosnak véltem Coutinhót, de Jürgen Klopp segítségével egészen új szintre emelkedett – idézi a Goal.com Xavit. – Ha a formát nézzük, Európában jelenleg nincs jobb futballista Coutinhónál. Eddig is köztudott volt, milyen tehetséges labdarúgó, ám most már kiegyensúlyozottá vált a teljesítménye, ami jó hír a Liverpoolnak, így ugyanis reálissá vált a csapat számára a Premier League megnyerése.”Xavit. – Ha a formát nézzük, Európában jelenleg nincs jobb futballista Coutinhónál. Eddig is köztudott volt, milyen tehetséges labdarúgó, ám most már kiegyensúlyozottá vált a teljesítménye, ami jó hír a Liverpoolnak, így ugyanis reálissá vált a csapat számára a Premier League megnyerése.”

„Több klasszis trénerrel is dolgozhatott eddigi karrierje során. Kloppnak óriási tapasztalata van abban, miként hozzon ki pluszt akár a világklasszis játékosokból, úgyhogy Coutinho a lehető legjobb helyen van. Nem sok futballista van, aki javíthatna a Barcelona minőségén, de ha engem kérdeznek, Coutinho közéjük tartozik. Rendkívül technikás, s a hozzáállása is tökéletesen passzolna a csapat filozófiájába.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik