MU: 3 mondattal megríkatta C. Ronaldót Ferguson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 13:37
A neves spanyol újságíró, Guillem Balague elmesélt egy történetet Cristiano Ronaldo Manchester Unitednél töltött idejéről, mely szerint a „vörös ördögök” legendás edzője, Sir Alex Ferguson három mondattal megríkatta a portugált.

Sir Alex Ferguson egy pillanatig sem rejtegette „sötét oldalát”, a manchesteriek ikonja ismert volt „hajszárítózásáról”, azaz a híres ordításról, melyet a játékosai kaptak egy-egy rossz meccs után az öltözőben.

Guillem Balague most egy ilyen sztorit túrt elő az archívumból, 2005-ben, a Benfica ellen 2–1-re elveszített BL-meccs után járunk…

„Fergie képtelen volt türtőztetni magát, az öltözőben odarohant Ronaldóhoz és ezt ordította: »Mégis mit gondolsz, ki vagy te? Egyedül akarsz mindent csinálni? Ha így folytatod, sosem lesz belőled igazi futballista!« CR ezt hallva azonnal sírva fakadt, a társai pedig hagyták, mivel tudták, csak így tanulja meg a leckét. Ez nem Ferguson kirohanása volt, ez egy üzenet volt a csapattól. Mindenki egyetértett vele és mindenkinek jót tett” – árulta el a Daily Telegraphnak Balague, aki hamarosan megjelenteti a Cristiano Ronaldo életéről szóló könyvét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik