PL: különös kegyetlenséggel rakták ki a rákot legyőző „hőst”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 14:02
null
A Newcastle menedzsere különös kegyetlenséggel rakta ki a rákot legyőző Gutiérrezt (Fotó: Reuters)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2014–2015-ös idényében a kiesést az utolsó fordulóban megúszó Newcastle hivatalos honlapján adta hírül, hogy megvált Ryan Taylortól és Jonás Gutiérreztől. Arról azonban nem adott tájékoztatást a klub, hogyan mondott nemet a szurkolók kedvenceinek…

A Premier League utolsó fordulójában hatalmas csatában bennmaradt a Newcastle United az élvonalban, a vezetőségnek ez azonban kevés, a szebb napokat is megélt klubnál teljes átszervezést terveznek.

A vélhetően John Carver menedzsertől is megváló „szarkák” – akiket legutóbb a Manchester City utánpótláscsapatát vezető Patrick Vieirával boronáltak össze – két ikonikus játékosukat már elengedték, Ryan Taylortól és az utolsó bajnokin betaláló, a rákot legyőző Jonas Gutiérreztől is megvált a klub, egyikükkel sem hosszabbít szerződést.

A két játékos most a Sky Sportsnak fakadt ki, és mesélte el azt, amit a fekete-fehérek titokban akartak tartani.

„Egészen váratlan volt az egész. John Carver felhívott, majd egy gyors köszönés után közölte, a klub nem akar szerződést hosszabbítani velem, így kereshetek magamnak új csapatot. Ami ezután jött, az viszont még brutálisabb volt. Azt mondta, passzoljam át a telefont Jonásnak…” – mondta Taylor.

„Fel voltam készülve, tudtam, hogy nem hosszabbítanak velem, de ez azért mégis túlzás. Nem az edzőt hibáztatom, ez a feladata, de ezt nem így kellett volna megoldani. Nem volt gerincük elém állni, és elmondani, hogy nincs rám szükség” – mondta Gutiérrez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik