Newcastle: legyőzte a rákot a volt argentin válogatott szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 11:46
Örömteli hírrel szolgált Twitter-csatornáján Jonás Gutiérrez, a Newcastle United korábbi argentin válogatott labdarúgója, aki kigyógyult a hererákból, és hamarosan edzésbe is állhat az angol élvonalban szereplő együttesnél.

A 31 éves szélsővel kapcsolatban szeptemberben látott napvilágot az információ, mely szerint hererákot diagnosztizáltak nála, és kemoterápiás kezelésekre jár. A legfrissebb fejlemények ismeretében kijelenthető, a kúrák meghozták eredményüket, Jonás legyőzte a betegséget.A 31 éves szélsővel kapcsolatban szeptemberben látott napvilágot az információ, mely szerint hererákot diagnosztizáltak nála, és kemoterápiás kezelésekre jár. A legfrissebb fejlemények ismeretében kijelenthető, a kúrák meghozták eredményüket, Jonás legyőzte a betegséget.

„Kiengedtek a kórházból. Köszönöm mindenkinek, különösen a családomnak, a szüleimnek, a testvéreimnek, a keresztanyámnak, a barátaimnak és a barátnőmnek a támogatását, akik mellettem álltak a nehéz időkben” – írta Jonás, aki 2008-as érkezése óta 195 hivatalos mérkőzésen öltötte magára a Newcastle United mezét.

A 22-szeres argentin válogatott játékos legutóbb áprilisban, a Norwich City kölcsönjátékosaként lépett pályára a Premier League-ben. A Newcastle-lel a szezon végéig szerződésben álló Jonás a minap egy argentin televíziós társaságnak adott nyilatkozatában elmondta, decemberben tervei szerint újrakezdi az edzéseket.

A 18-as mezszámot viselő futballistát a „szarkák” szurkolói a Hull City elleni szeptemberi hazai bajnoki 18. percében vastapssal biztosították támogatásukról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik