Arsenal: a Bilbao 42 milliós védője az első számú cél télre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 13:38
Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a télen szerződtetné Aymeric Laporte-ot.

Laporte nemrég felkerült a Bleacher Report – általunk is közzétett – listájára, amelyen az ötödik legjobb 21 éven aluli futballistának választotta a szaklap. általunk is közzétett – listájára, amelyen az ötödik legjobb 21 éven aluli futballistának választotta a szaklap.

A francia védő – aki a csak baszkokat alkalmazó klubnál a második francia (de baszk etnikumú) játékosa az Athleticnek Bixente Lizarazu után – nem ebben a szezonban tűnt fel, ám ősszel már a Bilbao alapembere lett.

Bár korábban játszott balhátvédet is, középen sokkal jobban érzi magát. A Bilbao védelme kezdett kiöregedni, de Laporte-ban az Athleticnél hosszú távú megoldást látnak, a védő megtartása azonban nem lesz egyszerű feladat.

Laporte kivásárlási ára ugyanis 42 millió euró, és a Bayern München mellett immár az Arsenal is bejelentkezett érte. A Daily Mail információi szerint Arsene Wenger első számú célpontja lett a francia védő, miután Mats Hummels szerződtetését túl drágának találja a szakember.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik