Sunderland: Ez egy mazochista csapat - Di Canio

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 13:42
Paolo Di Canio, az angol élvonalban (Premier League) szereplő Sunderland menedzsere a Stoke City elleni hétfői 1–1-es döntetlent követően értékelte csapata teljesítményét, és elmondta: a bajnokság végkimenetele szempontjából nagyon fontos pontot sikerült szerezniük.

„Bizonyos értelemben ez egy mazochista csapat. Az első szögletnél odaajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, majd jött Craig Gardner elkésett belépője, amely pirosat ért. Sokkal jobban kell koncentrálnunk és figyelnünk arra, hogyan vezetjük le a feszültséget, különben nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk" – mondta Di Canio a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A Sunderland a Stoke City elleni döntetlennel továbbra is őrzi 15. helyét a bajnokságban, azonban a 16. Norwich és a 17. Newcastle pontszáma is ugyanannyi, sőt a kieső helyen álló – ebben a fordulóban még nem játszó – Wigan előtt is csak három pont az előny.

„Nagyon fontos pontot szereztünk, ennek a döntetlennek még nagy jelentősége lehet a szezon végén. A Southampton elleni következő bajnokink olyan lesz számunka, mint egy Bajnokok Ligája-döntő. Nagyon tetszik a játékosok szenvedélye, de nem szabad többet hibáznunk, mindenképpen nyernünk kell még egy meccset" – tette hozzá az olasz menedzser.

A Sunderland vasárnap 16 órakor a Southampton, az utolsó fordulóban pedig a Tottenham ellen lép majd pályára a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik