Arsenal: Wenger már tudja, kivel pótolja a távozó Fabregast

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 13:50
Arsene Wenger, az angol Arsenal francia menedzsere már tudja, kivel helyettesíti az együttes spanyol csapatkapitányát, Cesc Fabregast, aki közel áll ahhoz, hogy a Barcelona labdarúgója legyen. A kiszemelt nem más, mint a Vélez Sarsfield 24 éves támadó középpályása, az argentin Ricardo Álvarez.

„Nem tudjuk őt megtartani, visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, szinte lehetetlen, hogy ne hagyjon el minket" – mondta a Vélez sportigazgatója, Christian Bassedas.

Egyelőre viszont még Fabregas is az Arsenal játékosa, de ez talán a legkevésbé rajta múlik – az elmúlt évekhez hasonlóan, amikor még vonakodott, idén már rászánta magát a váltásra –, a Barcelona azonban egyelőre nem tett olyan ajánlatot, amelyre az angolok rábólintottak volna.

Álvarez a nyári átigazolási piac egyik kapós figurája, az olasz útlevéllel is rendelkező futballistáért a spanyol Málaga már nyolcmillió eurót is adott volna korábban, ám a Vélez tízmillió eurót kért. Az Arsenal mellett egyébként az olasz AS Románál is „képben van”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik