Menesztették a Watford csapatának éléről Priskin szakvezetőjét

Vágólapra másolva!
2008.11.04. 00:01
Priskin Tamás csapata, az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Watford menesztette posztjáról Aidy Boothroydot, a csapat menedzserét. Boothroyd 2005 márciusa óta irányította a watfordiakat, és az ő kívánságára szerződtették Priskint is.
Aidy Boothroyd szomorú búcsút intett Watfordnak
Fotó: Action Images
Aidy Boothroyd szomorú búcsút intett Watfordnak
Aidy Boothroyd szomorú búcsút intett Watfordnak
Fotó: Action Images
Aidy Boothroyd szomorú búcsút intett Watfordnak

Aidy Boothroyd a gyenge szereplés miatt kénytelen távozni a csapattól. A „darazsak” tizenöt forduló után 15 pontot szerezve csupán a 21. helyen szerénykednek a huszonnégy csapatos mezőnyben, és az elmúlt mérkőzéseken csapnivalóan szerepeltek.

A Watford szombaton 4–3-ra kapott ki a nem túl acélos Blackpooltól hazai pályán, a klub elnöke, Graham Simpson ezt követően elégelte meg a helyzetet.

„Szomorúan azt a döntést kellett hoznunk, hogy ideje új menedzsert állítani a Watford FC élére” – olvasható a klub hivatalos közleményében. A felek közös megegyezéssel váltak el, egyetértésben.

Boothroyd 2005 márciusa óta irányította a sárga-feketéket, 2006-ban feljutott velük az élvonalba, ám a következő szezonban kiestek. A tavalyi szezon során a Championshipben play-off helyig jutottak, a rájátszásban azonban a Hull City elütötte őket az élvonalba jutástól.

Priskin Tamás, a Watford magyar támadója ebben a szezonban sem tartozik az alapemberek közé, eddig nyolc bajnokin lépett pályára és két gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik