Két napon belül a Middlesbrough játékosa lesz az egyiptomi Mido

Vágólapra másolva!
2007.08.14. 18:28
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premiership) szereplő Middlesbrough elismerte, hogy megegyezett a Tottenham csapatával Mido átigazolásáról. A Spurs csatárának már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie a sikeres klubcsere érdekében.
Mido talán a Boróban megtalálhatja számításait
Mido talán a Boróban megtalálhatja számításait
Mido talán a Boróban megtalálhatja számításait
Mido talán a Boróban megtalálhatja számításait
Ahmed Hossam lesz a Middlesbrough következő igazolása. Igaz minden megtörténhet, s ráadásul az ördög soha nem alszik, de a Mido néven ismerté vált kitűnő képességű csatárt már csak az orvosi vizsgálatok választják el új klubjától.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra az ügyben, hogy Gareth Southgate, a Boro menedzsere a klub hivatalos honlapján azt nyilatkozta: Mido 36 órán belül már a csapat játékosa lesz.

"Megegyeztünk az összegben a Tottenhammel, ami lehetővé tette, hogy Mido találkozzon velünk... ...már az orvosi vizsgálatokon vesz részt" - vázolta a jelenlegi helyzetet Southgate.

"Remélem minden jól megy, és 36 órán belül újabb hírekkel tudunk szolgálni"

A tárgyalások nagyon pozitívan alakultak, nem hiszem, hogy az orvosi vizsgálatok túl nagy problémát okoznának neki" - zárta rendkívül optimistán mondandóját az egykori angol válogatott szakember.

Mido az Al-Zamalek csapatában kezdte pályafutását, majd egy belgiumi kitérő után az Ajaxban vált elismert labdarúgóvá. Később több nagycsapat is meg szerette volna szerezni, ám végül a Celta Vigóban kötött ki. Ekkor már kiváló technikai tudása mellett nehéz természete is híressé, illetve hírhedté tette őt.

Az egyiptomi válogatott csatár 2003-ban Marseille-be tette át székhelyét, ahonnan egy évvel később a Premiershipbe, pontosabban a Londonba a Tottenhamhez igazolt. Igazán a Spursben sem váltotta meg a világot, a kezdőcsapatba csak ritkán tudta beverekedni magát. Játszott fél évet kölcsönben az AS Roma csapatánál is, most pedig úgy tűnik, a Boronál próbálja majd bizonyítani, hogy valóban nagy játékos, és nem csak egy eltékozolt tehetség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik