David Beckham is örül a Manchester United 16. bajnoki címének

Vágólapra másolva!
2007.05.07. 16:07
David Beckham nem tagadja, továbbra is szurkol egykori csapatának, így természetesen nagyon örül annak, hogy a Manchester United tizenhatodik alkalommal nyerte meg az angol labdarúgó-bajnokságot. A Real Madrid szélsője – sokak véleményét osztva – úgy véli, az újabb diadal egyik legfőbb kovácsa a menedzser, Sir Alex Ferguson volt.
David Beckham hat bajnoki címet nyert a "vörös ördögökkel"
David Beckham hat bajnoki címet nyert a "vörös ördögökkel"
David Beckham hat bajnoki címet nyert a "vörös ördögökkel"
David Beckham hat bajnoki címet nyert a "vörös ördögökkel"
„Nagyszerű munkát végez a Unitednél. Folyamatosan ösztökél az újabb sikerekre, szinte attól a pillanattól kezdve, amikor éppen megnyersz valamilyen érmet. Sosem áll meg, mindig többet akar” – jelentette ki a 32 éves éves középpályás, aki 2003-ig fantasztikus sikerek részese volt a Manchester Uniteddel.

A nyáron a Los Angeles Galaxyhoz távozó Beckham szerint az is nagyszerű Fergusonban, hogy mindig tisztelettel beszél kollégáiról.

Tudja, milyen jó menedzser Jose Mourinho, Arsene Wenger és Rafa Benítez is. Nagyon tiszteli őket” – jegyezte meg az angol válogatott korábbi csapatkapitánya.

David Beckham négy évvel ezelőtt távozott az Old Traffordról a Real Madridhoz, s akkoriban több vitája is volt Fergusonnal. De a középpályás már régóta nem neheztel egykori mesterére, számos alkalommal dicsérte, s ezúttal is felsőfokon beszélt róla.

„Soha sem lep meg, hogy Ferguson milyen eredményeket ér el, mert jól ismerem emberileg és szakmailag is. Mindig bebizonyítja, téved az, aki már leírja őt” – szögezte le Beckham.

A sztár végül nyilatkozott a csapatról is, s természetesen szívesen beszélt barátai újabb sikere kapcsán.

„United szurkolóként nagyon boldog vagyok. Biztos vagyok abban, hogy a srácok szépen megünneplik majd a sikerért, s utána kiválóan készülnek fel az FA-kupa döntőjére” – zárta nyilatkozatát David Beckham.

A rutinos játékos Bajnokok Ligáját, Klub Világkupát, 6 bajnoki címet és 2 FA-kupát nyert a Manchester Uniteddel.

DAVID BECKHAM GÓLPARÁDÉ A MANCHESTER UNITEDBEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik