Gallas öngólokat ígért, ezért kellett mennie

Vágólapra másolva!
2006.09.05. 13:08
Úgy tűnik, hogy a felek korábbi kiváló kapcsolata a végére teljesen elmérgesedett, legalábbis erre utal a Chelsea legfrissebb tájékoztatása William Gallas távozásának okairól. A klub nem kevesebbet állít, mint hogy a francia védő megfenyegette a csapatot, ezért kellett őt elküldeni az Arsenalhoz.
William Gallas öngólokat ígért?
William Gallas öngólokat ígért?
William Gallas öngólokat ígért?
William Gallas öngólokat ígért?
A Kékek szerint Gallas öngólokat ígért arra az esetre, ha pályára kell lépnie a gárdában. Nem meglepő, hogy a Chelsea nem tartotta meg őt, s Ashley Cole-ért cserébe az Arsenalhoz került. A francia védő nem vette jó néven volt csapata vádját, s azonnal tagadni kezdett.

„Soha sem mondtam, hogy öngólt szereznék, ha újra a Chelsea-ben kellene szerepelnem. Azt elismerem, mindenképpen távozni akartam, s a megfelelő időben azt is elmondom, milyen okok játszottak közre. De nem fenyegetőztem, ilyen messzire nem mentem. Persze le lehet csillapítani az okokat firtató szurkolókat ilyen hamis vádakkal…Ez nagyon kicsinyes dolog a Chelsea részéről. De nem lep meg, hogy így viselkednek a vezetők. A rendelkezésükre álló rengeteg pénztől még nem lesznek úriemberek” – jelentette ki a 29 éves Gallas.

A Chelsea közleményt adott ki a francia védőről, s abban az szerepel, hogy bojkottálta tavasszal a Liverpool FC elleni FA-Kupa elődöntőt, s az idei bajnoki nyitányt. Állítólag a Manchester City elleni találkozót megelőzően közölte, öngóllal vagy más szándékos hibával, esetleges saját maga kiállíttatásával sújtja a Kékeket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik