NHL: megszakadt a New York Rangers győzelmi sorozata

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.12.09. 06:51
null
Nagy volt a harca a Rangers és az Avalanche meccsén (Fotó: Getty Images)
A Colorado Avalanche 7–3-ra diadalmaskodott a New York Rangers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

 

Az Avalanche a második harmadot 5–0-ra nyerte úgy, hogy Logan O'Connor 22 másodperc alatt kétszer is villant. Ezzel megszakadt a Rangers összesítésben hét, hazai jégen pedig nyolc győzelemből álló sorozata.

A hét elején edzőváltáson átesett Philadelphia Flyers változatlanul vergődik, most a New Jersey Devils vendégeként kapott ki 3–0-ra, így sorozatban tizedszer szenvedett vereséget. A hazaiak kapusa, Mackenzie Blackwood 25 lövést hárított. A Devils négy kudarc után először győzött.

Megszakadt a Dallas hét mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata, a Stars a Vegas Golden Knights vendégeként kapott ki 5–4-re. A hazai együttes az 50. percig csak üldözte ellenfelét, majd a záró tíz percben három góljával fordított. A győztes gárdában Mark Stone duplázott, az ötödik, győzelmet érő találatot pedig Max Pacioretty szerezte az 56. percben.

A Vancouver 2–0-ra nyerte a szétlövést a vendég Bostonnal szemben, így a végeredményt tekintve 2–1-re kerekedett fölé. A Canucks az idényben először győzött egymást követő két hazai meccsén.

NHL, ALAPSZAKASZ
New Jersey Devils–Philadelphia Flyers 3–0
New York Rangers–Colorado Avalanche 3–7
Vancouver Canucks–Boston Bruins 2–1 – szétlövés után
Vegas Golden Knights–Dallas Stars 5–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik