NFL: Tennessee-be szerződött a liga egyik legjobb elkapója

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.06.06. 20:41
null
Julio Jones (labdával) a Titansben folytatja (Fotó: AFP)
Az NFL-ben szereplő Atlanta Falcons eladta a Tennessee Titansnek Julio Jonest, a liga egyik legjobb elkapóját.

A Titans a 32 éves elkapó mellett egy 2023-as, hatodik körös draftjogot kapott, cserébe adott egy 2022-es második körös és egy 2023-as negyedik körös választási jogot az újoncok börzéjén.

Az előző idényt az AFC Déli csoportjának győzteseként záró Tennesse támadóegysége számára jelentős erősítést jelent Jones szerződtetése, Ryan Tannehill irányító mellett Derrick Henry futóhoz és A. J. Brown elkapóhoz csatlakozik a veterán.

A 2011-es draft hatodik választottja ötször került be a liga álomcsapatába (kétszer az elsőbe), hétszer hívták meg a Pro Bowlra, és bekerült a 2010-es évek álomcsapatába. 2015-ben és 2018-ban senki sem zárt több elkapott yarddal, míg a 2016-os idény végén a Super Bowlba jutott az Atlantával.

A Tennessee szerződést kötött Adam Coon birkózóval is, a 2018-as budapesti világbajnokság kötöttfogású 130 kilogrammos kategóriájában ezüstérmet szerző sportoló májusban a szófiai olimpiai kvalifikációs versenyen lemaradt a tokiói kvótáról, ezért úgy döntött, szerencsét próbál az NFL-ben.

A 26 éves Coon legutóbb középiskolásként, 2013-ban szerepelt amerikaifutball-mérkőzésen (elismert linebacker volt), a Titansnél támadófalemberként tesz egy próbát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik