NFL: rekordösszeget kap az Atlanta falembere

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.03.13. 18:28
null
Chris Lindstrom (Fotó: Getty Images)
Chris Lindstrom, az Atlanta Falcons belső támadófalembere lett az NFL legjobban fizetett játékosa a saját posztján, miután hétfőn öt évre szóló, 105 millió dolláros szerződést kapott.

 

A 2019-ben draftolt guard évi 21 milliós fizetése egy millióval magasabb, mint az eddig legjobban kereső Quenton Nelson szezononként megkeresett átlaga Indianapolisban.

Az Atlanta új játékos szerződtetéséről is megegyezett, a New England Patriots tight endjét, Jonnu Smitht szerezte meg egy hetedik körös draftjogért cserébe.

Belső támadófalembert szerződtet a Denver Broncos, a Baltimore-ból távozó Ben Powers négy évre kötelezte el magát a coloradóiaknál.

A Chicago Bears a linebackersorát erősíti meg, a Super Bowlban szereplő Philadelphia Eaglestől távozó TJ Edwards hároméves szerződést kap a drafton az első választás jogát elcserélő csapattól. A Bears az első pickért cserébe megkapta a Carolinától az idei 9. és 61. választási jogot, egy jövő évi első és egy 2025-ös második körös cetlit, plusz DJ Moore elkapót.

Szintén a Philadelphiától távozik Javon Hargrave védőfalember, aki a San Francisco négy évre szóló, 84 millió dolláros ajánlatát fogadta el.

A San Franciscótól távozik Jimmy Garoppolo irányító, aki az Las Vegas Raidersnél folytatja.

A szerződések szerdán, a 2023-as idény hivatalos kezdetekor válnak hivatalossá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik