NFL: egy korszak vége – Sherman távozik Seattle-ből

Vágólapra másolva!
2018.03.09. 23:37
null
Richard Shermant háromszor is beválasztották az Év csapatába (Fotó: nfl.com)
Ahogy közeledik a piac nyitása, úgy fokozódnak az események a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). Az elmúlt napokban számos játékos elcseréléséről állapodtak meg egymással a klubok, jó néhány sztár lesz szabadügynök, mások pedig új szerződést kaptak. Most kicsit összefoglaljuk az eseményeket.

 

Nem akármilyen napokon van túl a Los Angeles Rams:nem sokkal annak bejelentése után, hogy elcseréli Robert Quinnt a Miamihoz, eladta a linebacker Alec Ogletree-t (és egy 7. kört) a Giantshez egy 4. és egy 6. körért.

Volt azonban érkező is a Kosoknál, jött a korábbi Packers-cornerback Sam Shields, nem sokkal korábban erre a posztra érkezett Marcus Peters is a Chiefstől, majd Aqib Taliba Denvertől – érte egy 5. kört adott a csapat.

A bajnok Philadelphia Eagles sem lazsál: egy 5. körös választási jogért, valamint Marcus Johnson elkapóért megszerezte a Seattle Seahawkstól Michael Bennettet (és egy hetedik kört) – testvérét, Martellust a másik döntős Patriots menesztette.

Érkezett még egy szélső hátvéd is, Daryl Worley, az elkapó Torrey Smith pedig ellentétes irányba, Carolinába költözik.

Nem ért véget a távozók sora a Seahawksnál: az egyaránt cornerback Richard Sherman és Jeremy Lane is elmegy, mindketten szabadügynökök lesznek.

A Tennessee Titans is nagytakarítást tart, elengedte a futó DeMarco Murrayt, a söprögető Da'Norris Searcyt és az iránytó Matt Casselt is.

A San Francisco 49ers három évvel meghosszabbította Marquise Goodwin szerződését, a villámgyors elkapó 20.3 millió dollárért írt alá. A Tampa Bay játékosa még jobban járt, Mike Evans öt év alatt 82.5 milliót kereshet.

Maradunk a posztnál: a Cleveland Browns egy csere keretében megszerezte Jarvis Landryt a Miamitól két választási jogért – ezeket még nem tudni, pontosan melyikek, de nem érint első és második kört.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik