Itt van Amerika
I. SZ.
2022.02.28 15:52 Frissítve: 2022.02.28 16:06

NFL: a Tampa Bay Münchenben, a Green Bay Londonban játszik

Az idén először utazik Angliába a Green Bay Packers az NFL nemzetközi mérkőzéssorozatának keretében – jelentette be az amerikaifutball-liga hétfőn. Az NFL azt is közölte, hogy az első müncheni mérkőzés egyik szereplője a Tampa Bay Buccaneers lesz – egyelőre mindegyik európai mérkőzésről csak az egyik csapatot ismertették.

Az NFL mezőnyéből utolsóként a Packers mutatkozik be Londonban (Fotó: Getty Images)

Londonhoz 2022-ben csatlakozik München alapszakasz-mérkőzés helyszíneként, s az biztos, hogy az egyik csapat a Buccaneers lesz az Allianz Arenában. Az ellenfél kiléte csak a teljes naptár tavaszi közzétételekor derül ki.

Az is ismertté vált, mely csapatok játszanak  még Londonban hivatalosan házigazdaként. A Wembleyben a Jacksonville Jaguars játssza immár menetrendszerűnek mondható összecsapását, míg a Tottenham Hotspur stadionjában a Green Bay és a New Orleans Saints lesz a házigazda egy-egy találkozón. A Packers a 32. NFL-franchise, amely pályára lép Londonban, ami azt jelenti, hogy immár a teljes mezőny megfordul Európában.

Azt is bejelentették, hogy ismét lesz alapszakaszmeccs Mexikóvárosban, az egyik fél az Arizona Cardinals lesz.

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.