NFL: a Bills irányítója több mint 250 milliót kereshet az új szerződésével

Vágólapra másolva!
2021.08.07. 17:41
null
Nem akármilyen szerződést kapott Allen a Billstől (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Buffalo Bills szerződést hosszabbított irányítójával, Josh Allennel.

 

A Buffalo Bills hatéves szerződést kötött Josh Allennel, erről az espn.com számolt be. A 25 esztendős irányító 258 millió dollárt kereshet ezalatt az idő alatt, 150 milliót pedig garantáltan meg is kap – az NFL történetében soha senki nem kapott ennél több garantált összeget.

Ezzel egyébként a Kansas City klasszis quarterbackjét taszította le a trónról, Patrick Mahomesnak ugyanis „csak” 141.5 millió dollárt garantált a Chiefs. Igaz, összességében Bills játékosa a szerződésével nem kereshet többet, mint a korábbi MVP, ugyanis Allennek évi 43 millió üti a markát, míg Mahomesnek évi 45, ráadásul utóbbi tízéves kontraktust írt alá.

A Buffalo a 2018-as játékosbörze hetedik helyén választotta ki Josh Allent, aki az elmúlt idényben robbant be igazán a ligába. Óriási fejlődésének köszönhetően beszavazták a Pro Bowlra, s csupán egyetlen mérkőzés választotta el attól, hogy csapatát a Super Bowlba vezesse.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik