NBA: köpés miatt tört ki a balhé a Lakers meccsén? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.22. 11:41
Mint ismert, LeBron James első hazai meccsén a Staples Centerben csetepaté alakult ki: a Los Angeles Lakers–Houston Rockets (115–124) mérkőzésen a hazaiak és a vendégek játékosa, Rajon Rondo és Chris Paul balhézott össze egymással, ami tömegjelenethez vezetett. Végül sikerült szétválasztani a feleket, és az ESPN által nyilvánosságra hozott videóban az is látszik, hogy miért alakulhatott ki a vita.

Az alábbi videóban látható, hogy Paul azután kezd Rondo szeme felé kapkodni, hogy a Lakers irányítója felé köp. Ezután a houstoni megpróbálta kinyomni ellenfele szemét, aki erre egy balhoroggal válaszolt… azután kezd Rondo szeme felé kapkodni, hogy a Lakers irányítója felé köp. Ezután a houstoni megpróbálta kinyomni ellenfele szemét, aki erre egy balhoroggal válaszolt…



A csetepaté után természetesen a liga vizsgálatot indított, és eltiltásokat osztott ki az érintetteknek. Brandon Ingram négy mérkőzést hagy ki, Rajon Rondo hármat, míg a legjobban Chris Paul járt, akinek két meccset kell kihagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik