NBA: a Milwaukee kikapott otthon az Indianától

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.03.17. 07:14
null
Meglepetésre az Indiana megverte idegenben a Bucksot (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) magyar idő szerint pénteki játéknapján hajnalban a Keleti konferencia első helyén álló Milwaukee Bucks hazai parkettán kikapott az Indiana Pacerstől. A Sacramento Kings viszont megverte idegenben a Brooklynt, így már biztos, hogy 2006 után ismét pozitív mérleggel végez az alapszakaszban. Nikola Jokics 30 ponttal, tíz lepattanóval és kilenc gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Denver magabiztosan nyerjen Detroitban, így a Nuggets biztossá tette részvételét a rájátszásban. Az egyaránt a playinhelyekre hajtó Toronto Raptors és Oklahama City Thunder mérkőzését a kanadaiak nyerték többek között Pascal Siakam dupla duplájának köszönhetően.A Phoenix Suns a vártnál nehezebben, 116–113-ra nyert az Orlando Magic ellen.

A Denver Nuggets az első nyugati csapat, amely biztossá tette helyét a rájátszásban. Nikola Jokics közel volt a tripla duplához.




Domantas Sabonis volt a nyerőember a Sacramento Kingsben, 24 pont, 21 lepattanó, öt assziszt és 4 blokk volt Nets elleni mérlege.

 

A Raptors–OKC mérkőzés egyik leglátványosabb pillanata Josh Giddey nevéhez fűződik.

T. J. McConnell dupla duplája a Milwaukee Bucks ellen


A JÁTÉKNAP MÉRKŐZÉSEIRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

NBA
ALAPSZAKASZ
Detroit Pistons–Denver Nuggets 100–119
Brooklyn Nets–Sacramento Kings 96–101
Toronto Raptors–Oklahoma City Thunder 128–111
Milwaukee Bucks–Indiana Pacers 123–139
Phoenix Suns–Orlando Magic 116–113

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik